Εθνική Ελλάδος : Να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις κόντρα στην Αρμενία

Εθνική Ελλάδος : Να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις κόντρα στην Αρμενία

Η Εθνική αντιμετωπίζει (15/11, 19:00) εκτός έδρας την Αρμενία για τα προκριματικά του Euro 2020 και θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να φύγει με το διπλό από το Ερεβάν

Η Εθνική έχει δείξει καλό πρόσωπο στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις της με Ιταλία και Βοσνία και το ίδιο θέλει να πράξει και στο αποψινό παιχνίδι (15/11, 19:00) κόντρα στην Αρμενία στο Ερεβάν.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζόν Φαν’τ Σιπ δεν αναμένεται να προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές και θα πατήσει στην πετυχημένη συνταγή και στο ματς με τους Αρμένιους που στο πρώτο μεταξύ μας ματς είχαν επικρατήσει.

Ο αγώνας μπορεί να μην έχει σημασία για τους διεθνείς αφού έχουν αποκλειστεί από την τελική φάση του Euro ωστόσο, όπως δήλωσε και ο Ολλανδός τεχνικός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος η ομάδα πρέπει να συνεχίσει να βελτιώνεται, με ξεκάθαρο στόχο τα προκριματικά για το Μουντιάλ του Κατάρ.

Ο Φαν’τ Σιπ φαίνεται πως έχει καταλήξει πάνω κάτω στη βασική ενδεκάδα για το παιχνίδι, με τον Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Μπακάκη, Χατζηδιάκο, Σιόβα ή Σταφυλίδη και τον Γιαννούλη στο αριστερό άκρο. Στον χώρο του κέντρου θα αγωνιστούν οι Κουρμπέλης και Γαλανόπουλος και μπροστά τους τους Μάνταλο, Λημνιό και Μπακασέτα. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Παυλίδης, ενώ θέση βασικού φέρεται να διεκδικεί και ο Βασιλειάδης.

Όσον αφορά τον όμιλο της Εθνικής η Ιταλία που έχει ήδη προκριθεί, φιλοξενείται από τη Βοσνία που θέλει νίκη για να έχει ελπίδες πρόκρισης. Από την άλλη, η Φινλανδία υποδέχεται το Λιχτενστάιν και αν οι Βόσνιοι δεν νικήσουν, η ομάδα των Πούκι και Λουντ προκρίνεται και με νίκη αλλά και με ισοπαλία στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ