Euro 2020: Προκρίθηκαν Ελβετία και Δανία

Euro 2020: Προκρίθηκαν Ελβετία και Δανία

Η Ελβετία και η Δανία ήταν οι δύο χώρες που εξασφάλισαν την πρόκριση τους στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μετά τα παιχνίδια της Δευτέρας. Διαβάστε τις 19 συμμετέχουσες.

Η Ελβετία και η Δανία είναι οι δύο χώρες που εξασφάλισαν την πρόκριση τους στο Euro 2020, μετά τα παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου. Η Ελβετία είχε εύκολη αποστολή και συνέτριψε 6-1 το Γιβραλτάρ εκτός έδρας, ενώ η Δανία απέσπασε ισοπαλία 1-1 στο Δουβλίνο από την Ιρλανδία.

Η Ελβετία και η Δανία έγιναν η 18η και η 19η συμμετέχουσα αντίστοιχα, που προκρίθηκαν στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Είχαν προηγηθεί κατά σειρά οι Βέλγιο, Ιταλία, Ρωσία, Πολωνία, Ουκρανία, Ισπανία, Γαλλία, Τουρκία, Αγγλία, Τσεχία, Φιλανδία, Σουηδία, Κροατία, Αυστρία, Ολλανδία, Γερμανία και Πορτογαλία.

Υπενθυμίζεται ότι στην τελική φάση συμμετέχουν 24 χώρες. Το Euro 2020 θα διεξαχθεί από τις 12 Ιουνίου έως τις 12 Ιουλίου του 2020 και τα παιχνίδια θα φιλοξενηθούν σε 12 πόλεις 12 διαφορετικών κρατών. Πάντως, οι δύο ημιτελικοί και ο τελικός θα πραγματοποιηθούν στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ