Euro 2020: Με την Ουαλία συμπληρώθηκε η 20άδα (pic)

Euro 2020: Με την Ουαλία συμπληρώθηκε η 20άδα (pic)

Η Ουαλία είναι η τελευταία χώρα που εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Euro 202 μέσω της διαδικασίας των προκριματικών. Άλλα τέσσερα «εισιτήρια» θα δοθούν τον Μάρτιο από το Nations League.

Μία θέση είχε μείνει κενή μέσω των προκριματικών για το Euro 2020 και βρήκε την κάτοχο της το βράδυ της Τρίτης 19 Νοεμβρίου… Η Ουαλία επικράτησε 2-0 της Ουγγαρίας στο Κάρντιφ και προκρίθηκε στην τελική φάση, συμπληρώνοντας την 20άδα των χωρών που θα διαγωνιστούν.

Η Ουαλία έγινε η 20η συμμετέχουσα στη διοργάνωση, αλλά είχαν προηγηθεί χρονικά οι οι Βέλγιο, Ιταλία, Ρωσία, Πολωνία, Ουκρανία, Ισπανία, Γαλλία, Τουρκία, Αγγλία, Τσεχία, Φιλανδία, Σουηδία, Κροατία, Αυστρία, Ολλανδία, Γερμανία Πορτογαλία, Ελβετία και Δανία. Οι δύο τελευταίες εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους μία μέρα νωρίτερα, τη Δευτέρα (18/11).

Στην τελική φάση θα πάρουν μέρος 24 χώρες και τα τέσσερα «εισιτήρια» που απομένουν, θα προκύψουν μέσω του Nations League με τα παιχνίδια που θα διεξαχθούν τον Μάρτιο.

Το Euro 2020 θα διεξαχθεί από τις 12 Ιουνίου έως τις 12 Ιουλίου του 2020 και τα παιχνίδια θα φιλοξενηθούν σε 12 πόλεις 12 διαφορετικών κρατών. Πάντως, οι δύο ημιτελικοί και ο τελικός θα πραγματοποιηθούν στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνο.

🇧🇪🇮🇹🇷🇺🇵🇱🇺🇦🇪🇸🇫🇷🇹🇷🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🇨🇿🇫🇮🇸🇪🇭🇷🇦🇹🇳🇱🇩🇪🇵🇹🇨🇭🇩🇰🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿20 trips to Euro 2020 booked—CAN’T WAIT 🏆

Δημοσιεύτηκε από Bleacher Report Football στις Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ