Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Με επιστολή αναμένεται να απαντήσει ο Αλαφούζος στην άρνηση των παικτών του ΠΑΟ για τις μειώσεις.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ρώμη και Μπιλμπάο στο μικροσκόπιο της UEFA

Οι δύο πόλεις θα φιλοξενήσουν παιχνίδια της τελικής φάσης του Euro 2021 και προκαλούν προβληματισμό επειδή έχουν πληγεί πολύ από τον κορωνοϊό.

Ρώμη και Μπιλμπάο στο μικροσκόπιο της UEFA | to10.gr

Το Euro 2020 έχει ήδη μετατραπεί σε… Euro 2021, αφού ο κορωνοϊός οδήγησε στη μετάθεση του κατά ένα χρόνο. Μάλιστα, θα διεξαχθεί με πρωτότυπη μορφή, αφού οι φάσεις του θα φιλοξενηθούν σε διαφορετικές πόλεις και όχι όλη η διοργάνωση σε μία χώρα, όπως συνηθίζεται με τα μεγάλα διεθνή τουρνουά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ωστόσο, οι επιτελείς της UEFA προβληματίζονται με δύο από τις πόλεις που έχουν επιλεγεί και οι οποίες έχουν πληγεί πάρα από από τον Covid-19.

Η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» υποστηρίζει ότι η Ρώμη και το Μπιλμπάο εγείρουν ανησυχίες στον Αλεξάντερ Τσεφέριν και στους συνεργάτες του. Ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας δέχεται εισηγήσεις, όμως ακόμα δεν έχει πάρει αποφάσεις.

Από την άλλη, είναι πρώιμο να προβλεφθεί η πορεία του κορωνοϊού και η αντιμετώπιση του για ένα διάστημα μεγαλύτερο των 12 μηνών. Είναι πιθανόν του χρόνου η νόσος να έχει τεθεί υπό έλεγχο και η συζήτηση να μην έχει κανένα νόημα.