Κένι για το ματς με την Ελλάδα: «Τίποτα δεν κρίνεται»

Κένι για το ματς με την Ελλάδα: «Τίποτα δεν κρίνεται»

Ο Στέφεν Κένι τόνισε πως είναι μόλις η δεύτερη αγωνιστική του ομίλου και τίποτα δεν μπορεί να κριθεί από το ματς της Ελλάδας με την Ιρλανδία.

Η Ιρλανδία είναι έτοιμη για το παιχνίδι κόντρα στην Ελλάδα όπου στοχεύει στους πρώτους της βαθμούς στα προκριματικά του Euro 2024.

Ο προπονητής της ομάδας, Στέφεν Κένι, τόνισε πως αυτό το παιχνίδι δεν κρίνει τίποτα ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Έβαν Φέργκιουσον.

Διαβάστε επίσης: Και όμως υπάρχει ελπίδα! Ο Χρήστος και ο Σταύρος δείχνουν τον δρόμο…

Όσα είπε ο Κένι:

Για τον Φέργκιουσον: «Ο Έβαν αναδείχθηκε πραγματικά πιο γρήγορα από ό,τι θα μπορούσαμε να περιμέναμε, τα πήγε έξοχα για την Μπράιτον στην Πρέμιερ Λιγκ και είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε. Έχει προπονηθεί πολύ καλά αυτή την εβδομάδα, είναι τόσο νεαρός παίκτης που σίγουρα δεν θα ήθελες να βάλεις πολλά στους ώμους, έχουμε πέντε καλούς επιθετικούς στην ομάδα, αλλά έχει τρομερές ικανότητες και θα θέλαμε να δούμε που θα προκύψουν την επόμενη εβδομάδα σίγουρα».

Όσο για την Ελλάδα: «Η Ελλάδα έχει ένα πολύ καλό εντός έδρας ρεκόρ και ήταν σε καλή φόρμα τον περασμένο χρόνο, πρέπει να το σεβαστούμε, τίποτα δεν θα είναι εύκολο, θα πρέπει να παλέψουμε για όλα, είναι μόλις το δεύτερο παιχνίδι στον όμιλο. Τίποτα δεν θα κριθεί τόσο νωρίς. Είναι σίγουρα ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες».

Για το κενό μετά το τέλος των πρωταθλημάτων: «Ένας από τους κύριους στόχους που έρχονται την εβδομάδα, το προπονητικό στρατόπεδο που είχαμε πριν από εδώ, είναι πάντα ένα πρόβλημα με ένα κενό έξι εβδομάδων και ορισμένοι παίκτες που δεν είχαν παίξει εκεί είναι ο πειρασμός να κάνουν πολλά, πρέπει να πάρουμε ισορροπήστε σωστά, ένας από τους στόχους μας ήταν να φέρουμε όλους σε φόρμα εδώ απόψε, οπότε τα εύσημα στην ομάδα του παρασκηνίου που συμβαίνει αυτό, όλοι είναι διαθέσιμοι, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γι’ αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ