«Βράζουν» οι Ιρλανδοί: «Βροχή» οι καταγγελίες για συνθήκες ταλαιπωρίας στην OPAP Arena!

«Βράζουν» οι Ιρλανδοί: «Βροχή» οι καταγγελίες για συνθήκες ταλαιπωρίας στην OPAP Arena!

Χαμός με τους Ιρλανδούς που βρέθηκαν στην Opap Arena.

Ηταν η πρώτη φορά που βρέθηκαν φιλοξενούμενοι οπαδοί στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και όπως φαίνεται, δεν κύλησαν και τα πάντα ομαλά.

Οι Ιρλανδοί που ταξίδευσαν για να δουν απο κοντά το ματς με την εθνική μας ομάδα είναι έξαλλοι και καταγγέλλουν τις συνθήκες που βρήκαν μπροστά τους στην Opap Arena.

Διαβάστε επίσης: Ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα ο Τζούρισιτς!

Από τη μία, τονίζουν ότι ενώ είχαν εισιτήριο περίμεναν για ώρα έξω από το τις θύρες της Αγιά Σοφιάς και από την άλλη το ότι μπήκαν σε αυτές με λάθος τρόπο, με αποτέλεσμα να είναι στριμωγμένοι.

Με τους Ιρλανδούς να κατηγορούν τους διοργανωτές και την Ομοσπονδία της χώρας τους, το θέμα έχει πάρει μεγάλη έκταση, τόσο στα Social Media, όσο και στον Τύπο.

Μάλιστα, η ιρλανδική Ομοσπονδία πήρε θέση για το ζήτημα, αναφέροντας πως είναι ενήμερη για τα όσα έλαβαν χώρα στην Opap Arnea και πως βρίσκεται σε συζητήσεις με την ελληνική Ομοσπονδία και την UEFA.

«Η ιρλανδική Ομοσπονδία είναι ενήμερη για τα προβλήματα των φιλάθλων μας ενώ έμπαιναν στο γήπεδο για το παιχνίδι με την Ελλάδα. Η ιρλανδική Ομοσπονδία ήρθε σε επαφή με τους αξιωματούχους της ΕΠΟ πριν τον αγώνα και υπήρξαν ενέργειες για αυτά τα θέματα. Η ιρλανδική Ομοσπονδία ξανακοιτάζει αυτά τα θέματα συζητώντας με την ΕΠΟ και την UEFA», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ