Μασούρας: Eχουμε χτίσει ένα καλό γκρουπ και θεωρούμε πως θα δικαιωθούμε»

Μασούρας: Eχουμε χτίσει ένα καλό γκρουπ και θεωρούμε πως θα δικαιωθούμε»

Την πίστη που έχει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για κάτι καλό επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης κόντρα στη Γαλλία (19/6, 21:45) ο Γιώργος Μασούρας.

Τους συμπαίκτες του στην Εθνική ομάδα εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης με τη Γαλλία (19/6, 21:45) ο Γιώργος Μασούρας, με τον διεθνή άσο του Ολυμπιακού, να αναφέρει μεταξύ άλλων ότι όλοι οι διεθνείς ονειρεύονται να σκοράρουν σε ένα ματς σαν αυτό, ενώ στάθηκε και στα κολακευτικά λόγια του Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Διαβάστε επίσης: Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός με τον Ντόρσεϊ;

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μασούρας στη συνέντευξη Τύπου: «Παίζουμε με μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου, προφανώς για όλους εμάς είναι από τους μεγαλύτερους στόχους να παίζουμε με τέτοιες ομάδες. Υπερισχύει το όνειρο να βρεθούμε σε μία μεγάλη διοργάνωση. Να απολαύσουμε την προκριματική φάση και εφόσον έχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα θέλουμε να φτάσουμε στα τελικά».

Για το αν έχει σκεφτεί να μπει στα… παπούτσια του Χαριστέα που είχε βάλει το γκολ το ’04 : «Αν σας έλεγα όχι θα σας έλεγα ψέματα. Όλοι ονειρευόμαστε ένα γκολ σε τέτοιο παιχνίδι. Ο στόχος είναι ένας, δεν αλλάζει, ό,τι και να γίνει σε αυτή την προκριματική φάση, εμείς θέλουμε το επόμενο καλοκαίρι να είμαστε στα γήπεδα της Γερμανίας».

Για τα καλά λόγια του Ντεσάμπ και του Γκριεζμάν και αν τους γεμίζει με δύναμη και προσμονή: «Είμαστε καλή ομάδα, αλήθεια λέει. Πλάκα κάνω, είναι πολύ κολακευτικό όλο αυτό, να ακούμε αυτά τα λόγια. Κάθε ομάδα έχει τη δικιά της αφετηρία, στόχος μας είναι συγκεκριμένος. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση, έχουμε χτίσει ένα καλό γκρουπ και θεωρούμε πως θα δικαιωθούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ