Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός με τον Ντόρσεϊ;

Τι θα κάνει ο Ολυμπιακός με τον Ντόρσεϊ;

Το μέλλον του Τάιλερ Ντόρσεϊ στη Φενέρμπαχτσε μοιάζει αβέβαιο το τελευταίο διάστημα. Ο Παναθηναϊκός που παρακολουθεί την υπόθεση και πως αναμένεται να κινηθεί ο Ολυμπιακός.

Η επιστροφή του Τάιλερ Ντόρσεϊ στην Ευρώπη και τη Euroleague για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε, μετά την αδυναμία του να καθιερωθεί στο NBA και να βρει το πολυπόθητο συμβόλαιο που έψαχνε, δεν έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ο ομογενής γκαρντ γνώρισε τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό στα playoffs της Euroleague ενώ στο τουρκικό πρωτάθλημα απέτυχε να φτάσει ως τον τίτλο, καθώς η πορεία τους σταμάτησε στα ημιτελικά από την Αναντολού Εφές, του Εργκίν Αταμάν.

Διαβάστε επίσης: Το ΣΕΦ «κοκκινίζει» και εκσυγχρονίζεται: Το μεγαλόπνοο πλάνο, οι άμεσες αλλαγές και το Final Four του 2025

Το τελευταίο διάστημα το μέλλον του στην Κωνσταντινούπολη δείχνει όλο και περισσότερο αβέβαιο, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο πως η ομάδα ψάχνει τρόπο να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν για το μέλλον του τις επόμενες μέρες, με το πιθανότερο να είναι πάντως να αποχωρήσει. Στο εξωτερικό οι φήμες σχετικά με το μέλλον του λένε ότι στο «κόλπο» για να τον αποκτήσει είναι η Αρμάνι Μιλάνο, η οποία θεωρείται και φαβορί αν μείνει ελεύθερος.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις ομάδες που φέρεται να παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από τον ομογενή γκαρντ και να μην αποκλείεται να κινηθεί για να τον κάνει δικό του το φετινό καλοκαίρι.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, που κάθε φορά που ο Ντόρσεϊ είναι διαθέσιμος στην αγορά, φυσιολογικά εμπλέκεται στην υπόθεση, τα δεδομένα δεν είναι τα ίδια όπως πριν από μερικούς μήνες. Θυμίζουμε πως όταν ο Ντόρσεϊ πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την Ευρώπη οι Πειραιώτες είχαν κάνει μια εξαιρετική πρόταση στον παίκτη, εκείνος ωστόσο προτίμησε να γίνει κάτοικος Τουρκίας. Αγωνιστικά δεν τίθεται θέμα για τον αν θα τον ήθελε ο Ολυμπιακός, ειδικά και με την περίπτωση του Κάνααν να βρίσκεται στον «αέρα».

Ωστόσο είναι δύσκολο να κινηθούν οι «ερυθρόλευκοι» ξανά για τον Ντόρσεϊ και να υπάρχει πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού του το NBA, όπως υπήρχε και όταν έφυγε από τον Ολυμπιακό. Το πιο πιθανό, ακόμα και αν αποχωρήσει ο Κάνααν είναι ο Ολυμπιακός να μην ασχοληθεί μαζί του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ