Τσιμίκας: «Από εδώ και πέρα να βλέπουμε κάθε ματς ως τελικό»

Τσιμίκας: «Από εδώ και πέρα να βλέπουμε κάθε ματς ως τελικό»

Ο Κώστας Τσιμίκας θέλει η Εθνική να βγάλει άμεσα αντίδραση μετά την ήττα με 3-0 από την Ολλανδία και να αντιμετωπίζεται σαν τελικός κάθε παιχνίδι που έχει να δώσει η «γαλανόλευκη».

Η Εθνική μας ομάδα δεν «εμφανίστηκε» στο Phillips Stadium και γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από την Ολλανδία, σε μία αν μη τι άλλο δύσκολη έξοδο, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2024.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο Κώστας Τσιμίκας, ανέφερε ως κομβικό σημείο για την έκβαση της αναμέτρησης το χρονικό σημείο που οι Ολλανδοί πέτυχαν το πρώτο γκολ (17′), ενώ τόνισε πως όλοι στην Εθνική πρέπει να αφήσουν πίσω το σημερινό αποτέλεσμα και να πάρουν την νίκη κόντρα στο Γιβραλτάρ την Κυριακή (10/09).

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Τραυματίστηκαν Πίτερς και Πάπας, διεκόπη το φιλικό με τον Προμηθέα!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αριστερός μπακ της Εθνικής:

«Πιστεύω το χειρότερο πράγμα που συνέβη είναι ότι δεχθήκαμε νωρίς το πρώτο γκολ. Προσπαθήσαμε παίξαμε σκληρά. Πρέπει να πάμε μπροστά, να πάρουμε τη νίκη εντός έδρας.

Και ο Παναγιώτης και ο Λάζαρος δώσαν τα πάντα. Πιστεύω τα λάθη ήταν από όλη την ομάδα, από εκεί και πέρα είναι στο χέρι μας να δούμε κάθε ματς σαν τελικό. Η Ολλανδία έχει δύσκολο ματς με την Ιρλανδία, χρειαζόμαστε να χάσουν και από εδώ και πέρα να βλέπουμε κάθε ματς σα τελικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ