«Καθάρισε» και την Ιρλανδία η Γαλλία – Πρωταγωνιστής ο Σπόραρ στη νίκη της Σλοβενίας (vids)

«Καθάρισε» και την Ιρλανδία η Γαλλία – Πρωταγωνιστής ο Σπόραρ στη νίκη της Σλοβενίας (vids)

Η Γαλλία δε δυσκολεύτηκε κόντρα στην Ιρλανδία, φτάνοντας στη νίκη με 2-0. Μεγάλη εμφάνιση από τον Σπόραρ στο νικηφόρο παιχνίδι της Σλοβενίας με τη Β. Ιρλανδία (4-2).

Δεν… βλέπει κανέναν η Γαλλία στον όμιλο της Εθνικής μας ομάδας!

Η αρμάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες (2-0) και την Ιρλανδία, προελαύνοντας στο group B των προκριματικών του Euro 2024.

Διαβάστε επίσης: Το δεύτερο «στοίχημα» του Μαρτίνεθ: Η διαχείριση του «γεμάτου» ρόστερ και μια 6αδα αγώνων που δημιουργεί δεδομένα…

Μετά από πέντε αγωνιστικές, οι Τρικολόρ μετρούν το απόλυτο (15 π.), ενώ δεν έχει παραβιαστεί ούτε και η εστία τους (15-0).

Τον δρόμο προς την πέμπτη νίκη για τη Γαλλία, άνοιξε με απίθανο τρόπο ο Ορελιέν Τσουαμενί. Συγκεκριμένα, στο 19ο λεπτό, ο άσος των γηπεδούχων έπιασε ένα απίθανο σουτ εκτός περιοχής, με την μπάλα να αναπαύεται στα δίχτυα της Ιρλανδίας.

Οι Τρικολόρ είχαν τον έλεγχο, με τον Τουράμ να διαμορφώνει το τελικό 2-0, στο 48′.

Στο Στόζιτσε, η νίκη της Σλοβενίας έφερε… πράσινη υπογραφή. Με τον Αντράζ Σπόραρ να σημειώνει δύο γκολ, η ομάδα του Κεκ επικράτησε με 4-2 της Β. Ιρλανδίας.

Μόλις στο 3ο λεπτό, ο επιθετικός του Παναθηναϊκού εκτέλεσε υπέροχα τον Πίκοκ-Φαρέλ για το 1-0, ενώ στο 56΄έγραψε το τελικό 4-2 για τους γηπεδούχους.

ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Όμπλακ, Κάρνισνικ, Μπρέκαλο, Μπιγιόλ, Γιάνζα, Μλάκαρ(74’ Κούρτιτς), Έλσνικ, Τσέριν, Στογιάνοβιτς, Σέσκο, Σπόραρ

ΒΟΡΕΙΟΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Πίκοκ-Φάρελ, ΜακΝέιρ, Έβανς, Μπράουν, Κένεντι(46’ Ουάσιγκτον), Σάβιλ, Τσαρλς, Χιούμ, Πράις, Ντ. Τσαρλς(46’ Μαγκένις) , ΜακΜέναμιν

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Καζακστάν – Φινλανδία 0-1
Λιθουανία – Μαυροβούνιο 2-2
Γαλλία – Ιρλανδία 2-0
Δανία – Σαν Μαρίνος 4-0
Ολλανδία – Ελλάδα 3-0
Πολωνία – Νήσοι Φερόε 2-0
Σερβία – Ουγγαρία 1-2
Σλοβενία – Βόρεια Ιρλανδία 4-2
Τσεχία – Αλβανία 1-1

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ