Βλέπει μόνο το διπλό στο Δουβλίνο η Ελλάδα

Βλέπει μόνο το διπλό στο Δουβλίνο η Ελλάδα

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει απόψε την Ιρλανδία στο Δουβλίνο στο πιο κρίσιμο... μέχρι το επόμενο παιχνίδι της στα προκριματικά του Euro, στοχεύοντας μόνο στη νίκη.

Η Ελλάδα καλείται απόψε στο Δουβλίνο, κόντρα στην Ιρλανδία (13/10, 21:45 – Alpha, Novasports) να κερδίσει για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στα τελικά του Euro 2024, μέσω των προκριματικών.

Η Εθνική ομάδα για να μπορέσει να διεκδικήσει πρόκριση στα γήπεδα της Γερμανίας, θα πρέπει να αφήσει από κάτω της την Ολλανδία, που αυτή τη στιγμή έχει 9 βαθμούς (όσους και η Ελλάδα), αλλά με παιχνίδι λιγότερο.

Διαβάστε επίσης: Η ιστορία μιας ασίστ – Στο Νο2 της Ευρώπης ο Φορτούνης

Για να μπορεί η Ελλάδα να την αφήσει πίσω της, μετά το μεταξύ τους ματς τη Δευτέρα (16/10, 21:45) στην OPAP Arena, πρέπει να έχει πάρει το διπλό στο Δουβλίνο.

Ο Πογέτ είδε τον Χατζηδιάκο να τίθεται νοκ – άουτ, επομένως θα προβεί σε αλλαγή στο κεντρικό του δίδυμο στην άμυνα, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει και αλλαγές στις θέσεις τις επίθεσης σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια (διεκδικεί θέση ο Ιωαννίδης).

Στο παιχνίδι ανάμεσα σε Ελλάδα και Ιρλανδία που είχε διεξαχθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια, η Εθνική ομάδα είχε πάρει τη νίκη με 2-1, ενώ η προϊστορία είναι με το μέρος της, αφού σε 2 αναμετρήσεις στην Ιρλανδία (φιλικά), έχει φύγει νικήτρια με 0-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ