Νίκη ελπίδας για την Ουκρανία απέναντι στην Βόρεια Μακεδονία (2-0)

Νίκη ελπίδας για την Ουκρανία απέναντι στην Βόρεια Μακεδονία (2-0)

Η Ουκρανία επικράτησε 2-0 της Βόρειας Μακεδονίας, ανέβηκε στην 2η θέση του 3ου ομίλου των προκριματικών και συνεχίζει να ελπίζει για απευθείας πρόκριση στα τελικά του EURO 2024.

Μεγάλη νίκη με τελικό σκορ 2-0 πέτυχε η Ουκρανία απέναντι στην Βόρεια Μακεδονία και διατήρησε τις ελπίδες της για απευθείας πρόκριση στο Euro 2024.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 30ο λεπτό ο Σουντάκοφ έπειτα από ασίστ του Ζιντσένκο  ενώ το τελικό 2-0 σημείωσε ο Καραβάγιεφ στο 90+5.

Διαβάστε επίσης: Η γκολάρα του Μαρίνου κόντρα στον Ιωνικό

Οι Ουκρανοί βρίσκονται πλέον στη δεύτερη θέση του 3ου ομίλου με 10 βαθμούς, έχοντας την Ιταλία από κάτω με 7 και δύο παιχνίδια λιγότερα.

Στο άλλο παιχνίδι που ολοκληρώθηκε πριν λίγο κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε απέναντι στο χωρίς βαθμό ακόμη, Σαν Μαρίνο, δε συνάντησε η Βόρεια Ιρλανδία. Στο «Ουίντσορ Παρκ» του Μπέλφαστ η ομάδα του Μάικλ Ο΄Νιλ «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες την ουραγό του γκρουπ, με 3-0, φτάνοντας τις δύο νίκες σε 7 ματς.

Τρεις… στροφές πριν από το φινάλε οι Βορειοϊρλανδοί με το «τρίποντο» που πήραν διατηρούν ακόμη μαθηματικές ελπίδες για την 2η θέση, αλλά και οι ίδιοι γνωρίζουν καλά ότι μόνο με θαύμα θα βρεθούν στα γήπεδα της Γερμανίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ