Πρόεδρος σουηδικής ομοσπονδίας: «Διακόψαμε το παιχνίδι από σεβασμό στη ζωή και την ασφάλεια»

Πρόεδρος σουηδικής ομοσπονδίας: «Διακόψαμε το παιχνίδι από σεβασμό στη ζωή και την ασφάλεια»

Ο πρόεδρος της σουηδικής ομοσπονδίας, Φρέντερικ Ράινφελντ, εξήγησε τον λόγο που αποφασίστηκε να διακοπεί το ματς ανάμεσα σε Βέλγιο και Σουηδία.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Βέλγιο και Σουηδία σημαδεύτηκε από τη δολοφονία δύο ανθρώπων από έναν άνδρα ο οποίος άνοιξε πυρ, ενώ ακόμη ένας τραυματίστηκε.

Ο πρόεδρος της σουηδικής ομοσπονδίας, Φρέντερικ Ράινφελντ, δήλωσε πως ήταν κοινή απόφαση των δύο ομάδων να σταματήσει ο αγώνας εξηγώντας πως η διακοπή έγινε για σεβασμό στη ζωή και στην ασφάλεια.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι τρομερό να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν δύο οπαδοί μας που σκοτώθηκαν κοντά στο γήπεδο. Δεν ξέρουμε τι συνέβη, δεν ξέρουμε αν κατάφεραν να συλλάβουν τον δράστη.

Τόσο η σουηδική όσο και η βελγική ομάδα πήραν την απόφαση να μην συνεχίσουν τον αγώνα και νομίζω ότι πρέπει να γίνει σεβαστό.

Στα μισά του αγώνα οι παίκτες ενημερώθηκαν για το τι είχε συμβεί, σε καταστάσεις όπως αυτή χρειάζονται πάντα λίγα λεπτά για να συνειδητοποιήσεις την κατάσταση.

Μιλήσαμε με τους παίκτες και πολύ γρήγορα πήραμε την απόφαση να μην παίξουμε. Αγαπάμε το ποδόσφαιρο, αλλά αυτή είναι μια διαφορετική κατάσταση. Μια επιλογή που πήραμε από σεβασμό στη ζωή και την ασφάλεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ