Τρέχουν να μαζέψουν τον διεθνή διασυρμό για το… χωράφι της «Opap Arena» (pic)

Τρέχουν να μαζέψουν τον διεθνή διασυρμό για το… χωράφι της «Opap Arena» (pic)

Η απίστευτη δικαιολογία που βρήκαν για να καλύψουν την τραγική εικόνα του χλοοτάπητα, τη διεθνή κατακραυγή και τις δηλώσεις των Φαν Ντάικ και Βέγκχορστ.

Η Εθνική μας ομάδα ηττήθηκε από την Ολλανδία με 1-0 για τα προκριματικά του Euro 2024 στην «Opap Arena» σε έναν τραγικό αγωνιστικό χώρο, με τις εικόνες του χλοοτάπητα να κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Το αποτέλεσμα και η προσπάθεια της «γαλανόλευκης» κόντρα στους «οράνιε» κατάφερε να περάσει σε δεύτερη μοίρα, χάρη στην αποκαρδιωτική εικόνα του αγωνιστικού χώρου της «Opap Arena», που προκάλεσε τα ντροπιαστικά σχόλια στις δηλώσεις των Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και Βουτ Βέγκχορστ μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Οι δύο ποδοσφαιριστές της Ολλανδίας μίλησαν για «φρικτό αγωνιστικό χώρο» και για «το χειρότερο γήπεδο που έχουν παίξει ποτέ», με αποτέλεσμα τα λεγόμενα τους, αλλά και η εικόνα του γηπέδου που ήταν σαν χωράφι να κάνουν τον γύρο του κόσμου και την ΕΠΟ να διασύρεται για άλλη μια φορά σε διεθνές επίπεδο.

Μια μέρα μετά το ματς και την τραγική εικόνα του χλοοτάπητα, που προκάλεσε τα έντονα παράπονα των ποδοσφαιριστών σε έναν τόσο βαρύ και ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο, ήρθε η απίστευτη δικαιολογία για τον λόγο που συνέβη αυτό το ανεπανάληπτο φιάσκο στη Νέα Φιλαδέλφεια σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, ο υπεύθυνος της εταιρίας «Grassform», Αντώνης Γκριμότσης, που έχει την εποπτεία των αγωνιστικών χώρων των γηπέδων της Super League, μέσω Facebook βρήκε τον τρόπο να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα σχετικά με την απογοητευτική εικόνα του χλοοτάπητα και τον διεθνή διασυρμό!

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Μια μικρή ενημέρωση για όσους ενδιαφέρονται:

Ο χλοοτάπητας στην ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ βρίσκεται σε διαδικασία επανασπορας για την οποία είναι ενήμερη η διοργανώτρια αρχή, η εθνική Ολλανδίας και φυσικά η εθνική Ελλάδας. Προκειται για τακτική, ετήσια διαδικασία η οποία γίνεται στην διακοπή του πρωταθλήματος, απλώς στην περίπτωση μας αυτή δεν υπάρχει.

Ο αγωνιστικός χώρος είναι απόλυτα ασφαλής και ευπαικτος με μια αισθητική απόκλιση λόγω των απαραίτητων, επιθετικών εργασιών.

Η ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ έχει πιεσμένο πρόγραμμα από την έναρξη λειτουργίας της, κάτι που τώρα ρυθμίζεται.

Τόσο η διοίκηση της ΠΑΕ όσο και η εταιρεία συντήρησης έχουν τον έλεγχο και είναι θέμα χρόνου η επίλυση του θέματος οριστικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ