Koυρμπέλης: «Όσοι είμαστε στην Εθνική αγκαλιάζουμε τον προπονητή μας»

Koυρμπέλης: «Όσοι είμαστε στην Εθνική αγκαλιάζουμε τον προπονητή μας»

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης στις δηλώσεις του εν όψει της αναμέτρησης με τη Νέα Ζηλανδία τόνισε το δέσιμο που έχουν οι Έλληνες διεθνείς με τον Γκουστάβο Πογέτ.

Η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου φιλοξενεί αύριο στη Ριζούπολη τη Νέα Ζηλανδία (17/11, 19:00), σε μια φιλική αναμέτρηση η οποία θα δώσει την ευκαιρία στο Γκουστάβο Πογέτ να κάνει δοκιμές και να χρησιμοποιήσει παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής.

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης αυτής, μίλησε ο Δημήτρης Κουρμπέλης ο οποίος αναφέρθηκε στο αγκάλιασμα που κάνουν οι Έλληνες διεθνείς στον ομοσπονδιακό μας προπονητή και τόνισε πως το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι η επίτευξη του στόχου της ομάδας, δηλαδή η πρόκριση στα τελικά του EURO 2024.

Διαβάστε επίσης: Η «καυτή» ατμόσφαιρα των οπαδών του Ολυμπιακού στην Τρίπολη (vid)

Αναλυτικά η δηλώσεις του Έλληνα μέσου:

Για το γεγονός ότι είναι τιμωρημένοι με τη Γαλλία και βρίσκονται στην αποστολή: «Είναι η μόνη μας ευκαιρία να δουλέψουμε σαν το γκρουπ που έχουμε φτιαχτεί για τον τελικό μας στόχο, που είναι τα τελικά του Euro. Από την πρώτη στιγμή που τιμωρήθηκα, ήθελα να είμαι στις κλήσεις, να βοηθήσω, να είμαι ανάμεσα στα ποδιά. Θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για την ενότητα και με την τούρτα στον Πογέτ: «Μπορεί να κουράζει που το λέμε συνέχεια, ο καθένας που ανήκει στο γκρουπ αγκαλιάζουμε τον κόουτς και προσπαθούμε να τον κάνουμε να αισθανθεί όμορφα».

Για το γεγονός ότι δεν θα βρεθούν όλοι παίκτες στα ματς του Μαρτίου και στο Euro: «Όχι, δεν το συζητάμε. Κανένας δεν θέλει να το έχει στο μυαλό μου. Ας ελπίσουμε να γίνει κάτι και να είμαστε όλοι, γιατί όλοι έχουμε συνεισφέρει, έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Εάν το φιλικό με τη Νέα Ζηλανδία είναι προσομοίωση του αγώνα με το Καζακστάν και το ματς με τη Γαλλία με αυτά του Euro: «Ναι, ξεκάθαρα. Η Νέα Ζηλανδία είναι στην κατηγορία της δυναμικότητας ομάδας που θα αντιμετωπίσουμε τον Μάρτιο και η Γαλλία και η Ολλανδία, μόνο τέτοιες ομάδες θα συναντήσουμε. Είναι καλά τεστ για να δούμε πού βρισκόμαστε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ