Θα είναι sold out, αλλά… δεν θα είναι: Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για το ματς της Εθνικής με τη Γαλλία

Θα είναι sold out, αλλά… δεν θα είναι: Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για το ματς της Εθνικής με τη Γαλλία

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το ματς της Εθνικής με τη Γαλλία, όπου και πάλι το πέταλο θα είναι κλειστό.

Στο προηγούμενο παιχνίδι της Εθνικής με την Ολλανδία στην «Opap Arena» είχε δημιουργηθεί μεγάλο θέμα για το γεγονός ότι το πέταλο, στο οποίο κάθονται στα ματς της ΑΕΚ οι οργανωμένοι οπαδοί της Ένωσης, είχε μείνει κλειστό. Παρότι η ΕΠΟ είχε ανακοινώσει sold out, ένα μεγάλο κομμάτι του γηπέδου ήταν άδειο, με την Ομοσπονδία να τονίζει τότε πως ήταν απαίτηση της αστυνομίας.

Sold out ανακοίνωσε και για το παιχνίδι με τη Γαλλία (21/11) η ΕΠΟ, όπου και πάλι όμως όπως φαίνεται το πέταλο θα είναι κλειστό. Όταν η Ομοσπονδία έβγαλε τα εισιτήρια προς πώληση, οι θύρες στο πέταλο που είναι προς το άλσος δεν ήταν διαθέσιμες, κάτι που σημαίνει πως και πάλι ένα μεγάλο κομμάτι του γηπέδου θα είναι άδειο. Γεγονός που ούτε την Εθνική βοηθάει, ούτε φυσικά είναι ωραίο σαν εικόνα, ειδικά όταν φιλοξενείς τόσο μεγάλους αντιπάλους.

Διαβάστε επίσης:  Το… σίριαλ Σκάρπα συνεχίζεται στην Βραζιλία – Νέο δημοσίευμα και ανατροπή…

Ο Γκουστάβο Πογέτ, άλλωστε, όπως και κάποιοι διεθνείς, δεν είχαν κρύψει πως δεν τους άρεσε αυτή η εικόνα και θα ήθελαν το γήπεδο να είναι κατάμεστο χωρίς άδειες θύρες. Απ’ ότι φαίνεται, όμως, ούτε αυτή τη φορά θα καταστεί αυτό εφικτό και μένει να δούμε τι θα γίνει στο Nations League όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παίξει ουσιαστικά τελικό ή τελικούς στην «Opap Arena» για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η στήριξη των Ελλήνων φιλάθλων στην Εθνική Ομάδα αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά ανεπανάληπτη, καθώς πριν λίγο εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα Ελλάδα-Γαλλία την Τρίτη 21 Νοεμβρίου (21:45, OPAP Arena). Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ο προπονητής Γουστάβο Πογέτ και οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ομάδας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους Έλληνες φιλάθλους για τη μοναδική στήριξή τους που εκδηλώνεται για μία ακόμη φορά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ