Αποχώρησε από την αποστολή της Εθνικής Αγγλίας ο Μπόουεν!

Αποχώρησε από την αποστολή της Εθνικής Αγγλίας ο Μπόουεν!

Ο Τζάροντ Μπόουεν αποχώρησε από την Εθνική Αγγλίας λόγω τραυματισμού.

Ο Τζάροντ Μπόουεν δεν βρίσκεται με την υπόλοιπη αποστολή της Αγγλίας καθώς στη τελευταία προπόνηση των «τριών λιονταριών» τραυματίστηκε και γύρισε πίσω στο Λονδίνο.

Ο παίκτης της Γουέστ Χαμ δεν χρησιμοποιήθηκε στο ματς κόντρα στη Μάλτα με τον Γκάρεθ Σάουγκεϊτ να αποφασίζει να τον αφήσει στον πάγκο για όλο το 90λεπτο. Στη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία (21:45) για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024 αναμενόταν να αγωνιστεί αλλά κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Διαβάστε επίσης: Έξαλλοι στην Μπαρτσελόνα με τον Ντε Λα Φουέντε

Ο 26χρονος υπέστη ένα μικρό χτύπημα και επέστρεψε στην ομάδα του όπου θα εξεταστεί η κατάστασή του με τον Άγγλο τεχνικό να αναφέρει: «Δυστυχώς, ο Τζάροντ Μπόουεν έπαθε ένα μικρό χτύπημα στην προπόνηση, το οποίο χρειάζεται λίγη περισσότερη αξιολόγηση προτού ξεκαθαρίσουμε πλήρως αν είναι σωστό να παίξει ή όχι.

Δεν θα είχαμε χρόνο για να το κάνουμε αυτό, θα θέλατε πιθανώς μια μικρή σάρωση μόνο για να το ελέγξετε και στο χρόνο που είχαμε πριν από την προπόνηση, δεν μπορέσαμε να το κάνουμε. Οπότε σκεφτήκαμε ότι ήταν καλύτερα γι’ αυτόν να το αφήσει να ελεγχθεί στο σύλλογό του».

Ο Μπόουεν έψαχνε να βρει την ευκαιρία του να παίξει με την εθνική του ομάδα ώστε να αποδείξει στον Σάουθγκεϊτ ότι αποτελεί σοβαρή υποψηφιότητα για την αποστολή της χώρας του για τα προσεχή Euro.

Με τα «σφυριά» διανύει μία εξαιρετική σεζόν καθώς σε 16 παιχνίδια έχει σκοράρει 9 φορές και 3 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ