Euro 2024: Αστέρια της κλασικής μουσικής στην κλήρωση της τελικής φάσης

Euro 2024: Αστέρια της κλασικής μουσικής στην κλήρωση της τελικής φάσης

Θα πραγματοποιηθεί μια συναυλία πριν από την κλήρωση, ενώ θα υπάρχει και ζωντανή μουσική κατά τη διάρκεια της κλήρωσης ως συνοδεία της κύριας εκδήλωσης.

Αστέρια της κλασικής μουσικής, καθώς και τρία σύνολα του γερμανικού μουσικού συμβουλίου, θα εμφανιστούν στην κλήρωση της τελικής φάσης του Euro 2024, στην αίθουσα συναυλιών «Elbphilharmonie» στο Αμβούργο της Γερμανίας το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου. Θα πραγματοποιηθεί-όπως αναφέρει σχετικά η UEFA- μια συναυλία πριν από την κλήρωση, ενώ θα υπάρχει και ζωντανή μουσική κατά τη διάρκεια της κλήρωσης ως συνοδεία της κύριας εκδήλωσης.

Ο Γιόνας Κάουφμαν από το Μόναχο, ένας από τους μεγαλύτερους τενόρους του κόσμου, και ο Ντέιβιντ Γκάρετ, ένας από τους κορυφαίους βιολονίστες στον κόσμο, θα είναι μεταξύ αυτών που θα εμφανιστούν μαζί με την εθνική ορχήστρα Νέων της Γερμανίας, την εθνική ορχήστρα Τζαζ της Γερμανίας και την εθνική χορωδία Νέων της Γερμανίας, που ενώνονται κάτω από την ομπρέλα του γερμανικού μουσικού συμβουλίου, του μεγαλύτερου εθνικού οργανισμού στον κόσμο για τη μουσική κουλτούρα του οποίου το έργο είναι με την υποστήριξη του γερμανικού ομοσπονδιακού υπουργείου Οικογενειακών Υποθέσεων, Ηλικιωμένων, Γυναικών και Νεολαίας.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπαρτζώκας, ο Ιτούδης και το ερώτημα στη… Ρεάλ: Ποιος (θα) έχει την καλύτερη front line της Euroleague

«Το απόγευμα της κλήρωσης, η οικοδέσποινα Γερμανία καθώς και οι διοργανώτριες πόλεις και όλες οι ομάδες που προκρίθηκαν θα ενωθούν καθώς θα μαθαίνουμε για τους πρώτους αγώνες που μπορούμε να περιμένουμε τις δέκα πόλεις υποδοχής. Σε αυτόν τον εντυπωσιακό χώρο, την «Elbphilharmonie», θα μας ενώσει επίσης η μουσική και είμαστε πραγματικά περήφανοι που φιλοξενούμε την κλήρωση σε αυτή την υπέροχη αίθουσα συναυλιών με καταπληκτικούς καλλιτέχνες, που θα δώσουν τον τόνο για ένα τουρνουά όπου όλοι θα είναι ευπρόσδεκτοι», είπε ο διευθύνων σύμβουλος της UEFA Events SA, Μάρρτιν Κάλεν.

Οικοδεσπότες της κλήρωσης θα είναι οι Πέδρο Πίντο και Έστερ Ζέντλατζεκ, με έντεκα θρυλικούς παίκτες – εκπροσώπους κάθε χώρας που έχει κερδίσει το Euro. Το Αμβούργο είναι μία από τις δέκα πόλεις υποδοχής του Euro 2024 και θα διοργανώσει τέσσερις αγώνες ομίλων και έναν προημιτελικό. Είκοσι ομάδες έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους μέσω προκριματικών μαζί με την οικοδέσποινα Γερμανία. Η εθνική μας θα διεκδικήσει τη δεύτερη ευκαιρία της στα play-offs του Nations League τον Μάρτιο, όπου θα δοθούν τα τρία τελευταία εισιτήρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ