Ζιβζιβάτζε: «Φρόντισα το Λουξεμβούργο, τώρα θα αφήσω τον Κβαρατσχέλια να αναλάβει την Ελλάδα»

Ζιβζιβάτζε: «Φρόντισα το Λουξεμβούργο, τώρα θα αφήσω τον Κβαρατσχέλια να αναλάβει την Ελλάδα»

Ο διεθνής παίκτης της Γεωργίας, Μπούντου Ζιβζιβάτζε, έστειλε το δικό του μήνυμα στην Ελλάδα τονίζοντας ότι ήρθε η ώρα να αναλάβει δράση ο «αστέρας» των Γεωργιανών, Κβίτσα Κβαρατσχέλια

Η Γεωργία ετοιμάζεται για το δικό της ραντεβού με την ιστορία, αφού θα διεκδικήσει σε έναν ματς – τελικό κόντρα στην Ελλάδα την πρόκρισή της στα τελικά του Euro 2024, στο κατάμεστο «Μπόρις Παϊχάντζε Ντιναμό Αρένα» την προσεχή Τρίτη (26/3, 19:00).

Ο άνθρωπος που έκρινε το ματς με το Λουξεμβούργο πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ στην νίκη της Γεωργίας, Μπούντου Ζιβζιβάτζε, με δηλώσεις που έκανε σε μέσο της πατρίδας του θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στην γαλανόλευκη.

Διαβάστε επίσης: Δεν είναι μόνο ο Κβαρατσχέλια: Ο τερματοφύλακας των 35 εκατ. ευρώ, ο στράικερ του Άγιαξ και οι παίκτες – κλειδιά της Γεωργίας (vids)

Ο 30χρονος φορ που αγωνίζεται στην γερμανική Καρλσρούη, τόνισε ότι είναι μια ιστορική ευκαιρία για την Γεωργία το ματς κόντρα στην εθνική μας, ενώ ανέφερε ότι τώρα είναι η σειρά του Κβίτσα Κβαρατσκέλια να αναλάβει δράση, αφού ο ίδιος έκανε τα πάντα στην αναμέτρηση με το Λουξεμβούργο.

«Πρέπει να προκριθούμε, η μισή δουλειά έχει γίνει. Ζητώ από τους φιλάθλους μας να δημιουργήσουν την ίδια ατμόσφαιρα με την Ελλάδα. Μετά την κίτρινη κάρτα του «Κβάρα», υποσχέθηκα στην ομάδα ότι θα «φρόντιζα» προσωπικά το Λουξεμβούργο, τώρα αφήνω τον Κβαρατσχέλια να αναλάβει την Ελλάδα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ζιβζιβάτζε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ