Πανέτοιμη για την πρόκριση η Εθνική (pics & vids)

Πανέτοιμη για την πρόκριση η Εθνική (pics & vids)

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε η Εθνική ομάδα την προετοιμασία της για τον τελικό των τελικών με τη Γεωργία.

Σε πολύ ευχάριστο κλίμα και χωρίς κάποιο απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Εθνικής ομάδας στο «Boris Paichadze», όπου αύριο (26/3, 19:00) το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα Γεωργία στον τελικό των play-offs του Euro 2024 με διακύβευμα ένα από τα τρία εισιτήρια πρόκρισης για την τελική φάση της διοργάνωσης.

Στη σημερινή προπόνηση συμμετείχαν όλοι οι διαθέσιμοι διεθνείς, οι οποίοι συνθέτουν την αποστολή της Εθνικής Ομάδας για τον τελικό των play-offs. Το πιθανότερο είναι ότι ο Γκουστάβο Πογέτ θα παρατάξει την Εθνική με… συνταγή Καζακστάν.

Διαβάστε επίσης: Ναβάρο: «Ο Μεντιλίμπαρ είναι πολύ απαιτητικός, αλλά και πολύ προσιτός»

Η Εθνική δεν θα είναι μόνη της αύριο καθώς περίπου 600 Έλληνες αναμένεται να είναι στις κερκίδες του γηπέδου το οποίο θα είναι κατάμεστο αφού οι Γεωργιανοί έχουν εξαφανίσει όλα τα εισιτήρια.

Μάλιστα κάποιοι προσπάθησαν να βρουν εισιτήρια και με… πλάγιο τρόπο τις τελευταίες μέρες αφού είτε με τηλεφωνήματα είτε με mail στην ΕΠΟ αιτήθηκαν εισιτήρια παριστάνοντας τους Έλληνες ομογενείς. Γι’ αυτό και η ΕΠΟ αποφάσισε να δώσει χέρι με χέρι τα εισιτήρια και όχι διαδικτυακά για να μην πέσει σε παγίδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ