Κακαμπάτζε: «Αν υπήρχαν ένα εκατομμύριο εισιτήρια θα γινόταν πάλι sold out»

Κακαμπάτζε: «Αν υπήρχαν ένα εκατομμύριο εισιτήρια θα γινόταν πάλι sold out»

Ο Οτάρ Κακαμπάτζε μίλησε για το παιχνίδι της Γεωργίας με την Ελλάδα, ενώ στάθηκε και στην παρουσία του κόσμου στο γήπεδο.

Η Γεωργία θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ελλάδα για μια θέση στην τελική φάση του EURO 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας.

Ο αμυντικός της ομάδας, Οτάρ Κακαμπάτζε, μίλησε για το ματς, τονίζοντας πως όλοι ανυπομονούν για αυτό, ενώ αναφέρθηκε και στο δυναμικό παρών που θα δώσει ο κόσμος στο γήπεδο.

Οι δηλώσεις του Οτάρ Κακαμπάτζε:

«Ανυπομονούμε για το αυριανό παιχνίδι. Όλοι γνωρίζουμε τι μπορούμε να κάνουμε για τη χώρα. Υπάρχει πολύ καλή διάθεση στην ομάδα και προετοιμαζόμαστε για τον αυριανό αγώνα.

Θέλω να πω ότι είμαι πολύ περήφανος που παίζω για αυτήν την ομάδα. Μια ομάδα που μπορεί να φέρει τόση χαρά στη χώρα. Αυτή η ομάδα έχει τη νοοτροπία του νικητή, που έχει αποδειχτεί πολλές φορές. Υπήρχαν πάρα πολλά προβλήματα, πάρα πολλά πράγματα.

Έγινε όπως δεν φανταζόμασταν, αλλά φτάσαμε ως εδώ. Το ότι τόσος κόσμος θέλει να έρθει στο γήπεδο έχει πολύ θετικό αποτέλεσμα. Πιθανότατα, ακόμα κι αν υπήρχαν ένα εκατομμύριο εισιτήρια, θα εξαφανιζόντουσαν όλα. Αυτό θα έχει πολύ θετική επίδραση σε εμένα προσωπικά και στην ομάδα».

Για τον Χβίτσα Κβαρατσχέλια: «Ο Κβάρα και οι οπαδοί δεν ήταν εκεί για να μας βοηθήσουν στο ματς με το Λουξεμβούργο. Αυτοί οι δύο παράγοντες είναι η μεγαλύτερη δύναμη για την εθνική ομάδα, που μας έλειπε τότε. Παίζω στην εθνική ομάδα εδώ και ένα πολύ καιρό και η τρέχουσα ομάδα είναι η καλύτερη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ