Ουκρανία – Ισλανδία 2-1: Με ανατροπή στη Γερμανία…

Ουκρανία – Ισλανδία 2-1: Με ανατροπή στη Γερμανία…

Η Ουκρανία έφερε τούμπα την Ισλανδία στην ουδέτερη Πολωνία και με 2-1 έκλεισε εισιτήριο για το Euro 2024.

Συνεπής σε ακόμη μία μεγάλη διοργάνωση η Ουκρανία! Η ομάδα του Ρεμπρόφ νίκησε 2-1 με ανατροπή την Ισλανδία στην ουδέτερη Πολωνία και έκλεισε θέση στο Euro 2024.

Στην  «Tarczynski Arena» του Βρότσλαβ, οι Ισλανδοί πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό και με ένα πολύ ωραίο γκολ του Γκούντμουντσον στο 30′ πήραν «κεφάλι» στο σκορ.

Διαβάστε επίσης: Ιστορική αποτυχία…

Οι Ουκρανοί είδαν το γκολ του Γιάρεμτσουκ στο 39′ να ακυρώνεται απ’ το VAR για οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης, όμως στο δεύτερο 45λεπτο με τεράστια ψυχικά αποθέματα έφεραν τα… πάνω-κάτω.

Ο Τσιγκάνκοφ της Τζιρόνα με καταπληκτική ενέργεια κι εκτέλεση στη γωνία έφερε το ματς στα ίσα στο 54′ και στο 84′ ο Μούντρικ με πολύ ωραίο σουτ νίκησε για δεύτερη φορά τον Βαλντίμαρσον κι έστειλε τους Ουκρανούς για 4η φορά στην Yστορία τους στα τελικά Euro.

Ουκρανία: Λούνιν, Μικολένκο, Ματβιένκο, Ζαμπάρνι, Κονόπλια, Μπράσκο, Σουντάκοφ, Μαλινόφσκι(64’ Ζιντσένκο), Τσιγκάνκοφ(88’ Ταλοβιέροφ), Μούντρικ, Γιάρεμτσουκ

Ισλανδία: Βαλντίμαρσον, Πάλσον, Ίγκανσον, Γκρέταρσον, Τοράρινσον(63’ Φίνσον), Χάραλντσον(86’ Άντερσον), Τρίστασον, Γκούντμουντσον, Θορστέινσον(86’ Έλερτσον), Α. Γκούντμουντσον, Γκούντγιονσεν (64’ Όσκαρσον)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ