Πάμε Στοίχημα: Σε αυτό το Ευρωπαϊκό παίζουμε όλοι μαζί

Πάμε Στοίχημα: Σε αυτό το Ευρωπαϊκό παίζουμε όλοι μαζί

Football Party με καθημερινές προσφορές από το ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις*

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε. Την Παρασκευή ξεκινάει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2024 με τη συμμετοχή 24 εθνικών ομάδων. Για ένα μήνα τα βλέμματα της ποδοσφαιρικής Ευρώπης θα είναι στραμμένα στη Γερμανία μέχρι το βράδυ της 14ης Ιουλίου οπότε θα μάθουμε τη νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Στο Ευρωπαϊκό είμαστε μια ομάδα. Γιατί παίζουμε όλοι μαζί. Η ομάδα του Πάμε Στοίχημα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί.

Το στοίχημα της ημέρας για τα 4-5 γκολ της Ολλανδίας στον όμιλο

Κάθε μέρα έως την έναρξη του Ευρωπαϊκού το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα καταστήματα ΟΠΑΠ μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα με σούπερ αποδόσεις.

Η σημερινή μακροχρόνια αγορά είναι για τα 4-5 γκολ της Ολλανδίας στον 4ο όμιλο.

Η αυριανή αγορά με ενισχυμένη απόδοση είναι για τα 7+ γκολ της Γερμανίας στον 1ο όμιλο.

Όλη η δράση του Ευρωπαϊκού στην ειδική ενότητα στο Opapstore app & στα Οpapbet

Τα πάντα για το Ευρωπαϊκό θα βρείτε στην νέα ειδική ενότητα από το Πάμε Στοίχημα μέσω του opapstore app.

Όλοι οι αγώνες, ειδικά στοιχήματα, μακροχρόνιες αγορές και όλα τα στατιστικά για το Ευρωπαϊκό στη νέα ειδική ενότητα στο opapstore app.​

Το Football Party του ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις έρχεται μέσω του opapstore app

Το Ευρωπαϊκό βρίσκεται προ των πυλών και ο μήνας των αποστολών ξεκινά στα καταστήματα ΟΠΑΠ, με καθημερινές προσφορές* και μεγάλες επιβραβεύσεις να έρχονται από το ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις στο opapstore app.

Με το Πάμε Στοίχημα σε ρόλο οικοδεσπότη, οι πελάτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ θα ζήσουν μια μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία, γεμάτη συγκινήσεις και ατέλειωτη δράση.

Στο Ευρωπαϊκό, όσοι έχουν την εφαρμογή στο κινητό τους, μπορούν να ξεκλειδώνουν τις καθημερινές αποστολές του προγράμματος πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», όπου τους περιμένουν αποστολές, εκπλήξεις και δώρα*.

Το Football Party του ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις (ημερολόγιο προσφορών & αποστολών) έρχεται μέσω του opapstore app και αλλάζει τον τρόπο διασκέδασης στα καταστήματα ΟΠΑΠ, με τους χρήστες της εφαρμογής να απολαμβάνουν τα παιχνίδια του Ευρωπαϊκού με ατελείωτη δράση και επιβράβευση.

Περισσότερες πληροφορίες για το Football Party του ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις (το ημερολόγιο καθημερινών προσφορών) μπορείτε να βρείτε μέσα από το opapstore app ή σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ