ΙΣΠΑΝΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ Live Streaming

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ Live Streaming

Στο Ολυμπιακό Στάδιο Βερολίνου είναι στραμμένη η προσοχή του ποδοσφαιρικού κόσμου. Τιτανομαχία ανάμεσα στην Ισπανία και την Κροατία για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Euro 2024 (19:00).

Στην πρώτη γραμμή των φαβορί του Euro 2024 βρίσκεται η Ισπανία. Μπορεί να της λείπει η εμπειρία, ωστόσο έχει το know how για να φτάσει και πάλι ψηλά. Κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει τους Ίβηρες, που αναζητούν την επιστροφή στο Εβερεστ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Τελευταία φορά που κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο ήταν το 2012. Όταν και υπέταξε στον τελικό την Ιταλία. «Φαίνεται πως η φετινή βερσιόν θα είναι αυτή με την καλύτερη τεχνική σε όλη την ιστορία της διοργάνωσης. Δεν έχει μείνει εκτός ουδείς, περιμένω ένα ανοιχτό τουρνουά. Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και είναι 8-10 ομάδες σε θέση να νικήσουν, αν προσθέσουμε στους συνήθεις υπόπτους και τις αποκαλύψεις. Μπορεί να εξελιχτεί σε ένα ιστορικό Euro για το ποδόσφαιρο, από αυτά που σφραγίζουν μία εποχή», τόνισε ο Ντε Λα Φουέντε. «Πάντα μιλούσα γι’ αυτό από την άποψη της αυτοπεποίθησης που πρέπει να έχει. Είπα ότι «ο Πέδρι πρέπει να συναντήσει τον Πέδρι», με τη μεταφορική έννοια του να αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Η καλύτερη εκδοχή του Πέδρι δεν ξέρουμε πού είναι, γιατί είναι τόσο καλός. Περιμένουμε τόσα πολλά από αυτόν. Πρέπει να είναι ο παίκτης που κάνει αυτό το βήμα μπροστά», δήλωσε για τον Πέδρι ο τεχνικός της Ισπανίας.

Πολλά βήματα προόδου έχει κάνει τα τελευταία χρόνια η Κροατία. Η μία επιτυχία διαδέχεται την άλλη, με την ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς να φιγουράρει συνεχώς στις πρώτες θέσεις των μεγάλων διοργανώσεων. 16 πόντους σε 8 αγωνιστικές μάζεψε στην προκριματική διαδικασία, τσεκάροντας ως δεύτερη το εισιτήριο για τα τελικά του Euro 2024. «Τα τελευταία έξι χρόνια ήταν επιτυχημένα για την εθνική ομάδα. Τρία μετάλλια: κανείς δεν περίμενε να το πετύχουμε αυτό. Για να είμαι ειλικρινής, όταν ξεκίνησα με αυτή τη δουλειά, δεν πίστευα ότι θα ήμουν επικεφαλής της ομάδας για τόσο καιρό. Αυτό είναι το τέταρτο μεγάλο μου τουρνουά, μια λαμπρή γενιά της εθνικής ομάδας της Κροατίας που αλλάζει κάθε χρόνο. Είμαι πραγματικά χαρούμενος και περήφανος, και εξακολουθώ να έχω πολύ κίνητρο και ενέργεια για να είμαι επικεφαλής αυτής της ομάδας», δήλωσε ο Ζλάτκο Ντάλιτς.

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ