ΣΛΟΒΕΝΙΑ – ΔΑΝΙΑ Live Streaming

ΣΛΟΒΕΝΙΑ – ΔΑΝΙΑ Live Streaming

ΣΛΟΒΕΝΙΑ - ΔΑΝΙΑ Live Streaming

Σλοβενία και Δανία διασταυρώνουν τα ξίφη τους (19:00) στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου του Εuro 2024.

ΣΛΟΒΕΝΙΑ – ΔΑΝΙΑ Live Streaming: H Σλοβενία έκανε την υπέρβαση «τσεκάροντας» το εισιτήριο για τα γήπεδα της Γερμανίας. Κάπως έτσι μετά το 2000 θα δώσει για δεύτερη φορά το παρών σε τελική φάση Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Τότε η πορεία της είχε σταματήσει στην φάση των ομίλων. Το ίδιο δύσκολο έργο έχει και τώρα, μιας και σε έναν όμιλο με Αγγλία, Σερβία και Δανία δεν μπορεί να έχει πολλές βλέψεις.

Αυτοί που ξεχωρίζουν από το ρόστερ της είναι φυσικά οι Όμπλακ, Σέσκο και Μλακάρ, ενώ πέρα από αυτούς υπάρχουν και οι τρεις άσοι του Παναθηναϊκού, Τσέριν, Σπόραρ και Βέρμπιτς. «Για μια χώρα με μικρή βάση παικτών όπως η Σλοβενία, είναι σημαντικό να δημιουργήσει μια ισχυρή και συνεπή ενδεκάδα. Αυτή η επιτυχία δεν είναι τυχαία και η πρόκριση στο EURO 2024 μιλάει από μόνη της. Η αλήθεια είναι ότι δεν θεωρούμαστε φαβορί του ομίλου. Αντίθετα, βρισκόμαστε στην θέση του αουτσάιντερ, ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού τεχνικού της Σλοβενίας, Ματιάζ Κεκ.

ΣΛΟΒΕΝΙΑ – ΔΑΝΙΑ Live Streaming: Για 10η φορά στην ιστορία της η Δανία δίνει το παρών σε τελική φάση Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Μια εξαιρετική σχολή ποδοσφαίρου, η οποία έχει φτάσει μια φορά στο Έβερεστ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου το 1992 στην Σουηδία. Είναι μαζί με την Αγγλία τα δύο μεγάλα φαβορί για την πρόκριση από τον τρίτο όμιλο, αρκεί βέβαια να το επιβεβαιώσει και στο χορτάρι. Αυτοί που ξεχωρίζουν από το ρόστερ της είναι φυσικά οι Σμάιχελ, Κάιερ, Έρικσεν και Χοίλουντ. Αρκετά ποιοτική από την μέση και μπροστά, αλλά και «σκληρή» και στην άμυνα.

«Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε πιστοί στον εαυτό μας. ότι παίζουμε το ποδόσφαιρό μας με τον δικό μας τρόπο, σύμφωνα με τη φιλοσοφία μας. Πρέπει να είμαστε επιθετικοί και κυρίαρχοι και να προσέχουμε τις ποιότητες στο παιχνίδι της Σλοβενίας. Είναι εξαιρετικά καλοί στις ανατροπές, ιδιαίτερα λόγω του Šeško που είναι ένα λαμπρό αστέρι στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Έχουν τον Όμπλακ στο τέρμα και έχουν έναν καλό προπονητή, ο οποίος δουλεύει με την ομάδα εδώ και καιρό»., ήταν τα λόγια του προπονητή της Δανίας, Κάσπερ Γιούλμαν. Χωρίς προβλήματα η αποστολή.

ΣΛΟΒΕΝΙΑ – ΔΑΝΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ