Ντούντιτς: «Υπό πίεση η ΑΕΚ, κοιτούσαν με ποιον θα παίξουν στον επόμενο γύρο»

Ντούντιτς: «Υπό πίεση η ΑΕΚ, κοιτούσαν με ποιον θα παίξουν στον επόμενο γύρο»

Στο άγχος που θα έχει να αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ, αλλά και στην αλαζονική συμπεριφορά της Ένωσης στάθηκε ο προπονητής της Βελέζ, Φέτζα Ντούντιτς.

Αλαζονεία και υπεροψία θεωρεί πως έδειξε η ΑΕΚ πριν από τα παιχνίδια με τη Βελέζ ο προπονητής της ομάδας από τη Βοσνία, Φέτζα Ντούντιτς.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής των Βόσνιων, η Ένωση κοιτούσε ήδη τον επόμενο της αντίπαλο, πριν καν ξεκινήσει ο πρώτος αγώνας, ενώ ανέφερε πως η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα έχει το άγχος στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

«Είναι υπό πίεση η ΑΕΚ. Μετά την κλήρωση θεωρήθηκαν το απόλυτο φαβορί, και κοιτούσαν ακόμη και με ποια ομάδα θα παίξουν στον επόμενο προκριματικό γύρο. Τώρα βρίσκονται σε μια κατάσταση όπου πρέπει να σκεφτούν το πρώτο παιχνίδι.

Φυσικά θα προσπαθήσουν να μας πιέσουν, ειδικά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, για να βρουν ένα γκολ το συντομότερο δυνατό. Για εμάς θα είναι πολύ σημαντικό πώς θα αντιδράσουμε σε αυτό το σημείο του αγώνα.

Στο πρώτο παιχνίδι οι παίκτες της ΑΕΚ απειλούσαν σχεδόν κάθε φορά, σουτάροντας προς το τέρμα μας. Εμείς, θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε το επίπεδο μας όπως στο πρώτο παιχνίδι, όσο μας επιτρέπει ο αντίπαλος. Τα πρώτα είκοσι λεπτά θα μπορούσαν να είναι κρίσιμα, αν καταφέρουμε να υπομείνουμε τότε έχουμε την ευκαιρία να περάσουμε», δήλωσε ο προπονητής της Βελέζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ