Λονγκ – «Να πάμε χωρίς φόβο στη Θεσσαλονίκη»

Λονγκ – «Να πάμε χωρίς φόβο στη Θεσσαλονίκη»

Ο Κιθ Λονγκ μίλησε μετά τη νίκη της Μποέμιαν επί του ΠΑΟΚ (2-1) και στάθηκε στη ρεβάνς που θα κριθεί η πρόκριση.

Μετά τη νίκη Μποέμιαν επί του ΠΑΟΚ (2-1) στο πρώτο παιχνίδι για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League ο Κιθ Λονγκ στάθηκε στη ρεβάνς (12/8) που θα κριθεί η πρόκριση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πρέπει να είμαστε γενναίοι στο δεύτερο παιχνίδι της Τούμπας. Να εμπιστευτούμε την ποιότητα της ομάδας μας και τον τρόπο παιχνιδιού μας. Τα παιδιά δεν είναι αγχωμένα, δεν υπάρχουν όρια σε αυτή την ομάδα και αυτά τα βράδια ανεβάζουν περισσότερο τον πήχη. Τώρα πρέπει να κάνουμε μια τεράστια προσπάθεια στη ρεβάνς. Δεν θέλουμε να βάλουμε όρια στην ομάδα μας, αλλά να παίξουμε με τον τρόπο που μας ταιριάζει πραγματικά. Πρέπει να πάμε χωρίς φόβο στη Θεσσαλονίκη».

Για το πάθος και τον ενθουσιασμό των παικτών του: «H πρόκληση ήταν να ανέβουμε στο επίπεδο του αντιπάλου μας. Δεν είχαμε μια τέλεια απόδοση, η δεινότητα μας στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου θα μπορούσε να ήταν καλύτερη. Μπορούμε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Αναφέροντας αυτό, δεν λέω ότι τα παιδιά δεν ήταν φανταστικά. Πρόκειται για μερικούς νέους που απολαμβάνουν την στιγμή, αυτό το ταξίδι. Και γιατί να μην το κάνουν; Παίζουν σε αυτό το φανταστικό στάδιο, μπροστά σε φανατικούς οπαδούς».

Για την παρουσία των φιλάθλων: «Δεν έχω λόγια για τους οπαδούς μας. Έκαναν το γήπεδο να τρέμει σε μερικές περιπτώσεις, από τις φωνές τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ