ΠΑΟΚ – Ο Βαρέλα γράφει ιστορία στη ρεβάνς με την Μποέμιαν

ΠΑΟΚ – Ο Βαρέλα γράφει ιστορία στη ρεβάνς με την Μποέμιαν

Ο Φερνάντο Βαρέλα είναι έτοιμος να γράψει ιστορία στο δεύτερο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μποέμιαν στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα στο πρώτο ματς από την Μποέμιαν στην Ιρλανδία ψάχνει καθαρή νίκη στην Τούμπα στη ρεβάνς των δυο ομάδων την ερχόμενη Πέμπτη για να μην μείνει εκτός από πολύ νωρίς.

Οι συνθήκες που διαμόρφωσε το πρώτο παιχνίδι του Δουβλίνου δεν αφήνουν περιθώρια για να υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό του Ραζβάν Λουτσέσκου και των παικτών του ΠΑΟΚ, με τον Φερνάντο Βαρέλα να είναι έτοιμος να δώσει ένα ιδιαίτερο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ διανύει την έκτη σεζόν του με τα ασπρόμαυρα και έχοντας σταθερά ευρωπαϊκή παρουσία με αυτά, άλλοτε μικρότερη σε διάρκεια και άλλοτε μεγαλύτερη, έφτασε σε έναν αριθμό συμμετοχών που τον κατατάσσουν ψηλά

Έτσι εφόσον αγωνιστεί, ο Βαρέλα θα μπει στην πρώτη τριάδα των παικτών του ΠΑΟΚ με τα περισσότερα παιχνίδια στην Ευρώπη. Ο 33χρονος αμυντικός έπαιξε στο Δουβλίνο με τον Δικέφαλο για 39η φορά στην Ευρώπη και με αυτήν «έπιασε» στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας τον Δημήτρη Πέλκα τον οποίο θα ξεπεράσει την Πέμπτη για να μείνει μόνος του στην τρίτη θέση.

Η δυάδα όμως βρίσκεται αρκετά μακριά για τον Βαρέλα, αφού εκεί βρίσκονται ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και ο Στέφανος Αθανασιάδης με 60 και 53.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ