ΠΑΟΚ – Ολιβέιρα και Κρέσπο στη διάθεση του Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ – Ολιβέιρα και Κρέσπο στη διάθεση του Λουτσέσκου

Νέλσον Ολιβέιρα και Χοσέ Κρέσπο είναι απόλυτα έτοιμοι, συμμετείχαν κανονικά στη σημερινή προπόνηση και είναι στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού για τη ρεβάνς με την Μποέμιαν.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της ρεβάνς με την Μποέμιαν την Πέμπτη (12/8, 20:00) στην Τούμπα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τους Ολιβέιρα και Κρέσπο να συμμετέχουν κανονικά στην προπόνηση της Τρίτης και να είναι στη διάθεση του για τον επαναληπτικό.

Ο Ολιβέιρα ολοκλήρωσε το ειδικό πρόγραμμα της αποφόρτισης, που ακολούθησε για τρεις ημέρες και συμμετείχε κανονικά στην σημερινή προπόνηση, η οποία περιελάβανε ασκήσεις στο κομμάτι της τακτικής κυρίως.

Ακόμα στο πρόγραμμα της προπόνησης έδωσε το παρόν και ο Κρέσπο, καθώς πλέον έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και θα είναι και αυτός διαθέσιμος για τον δύσκολο επαναληπτικό της Πέμπτης κόντρα στην Μποέμιαν.

Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας με τον Ρουμάνο τεχνικό να δείχνει στους παίκτες του το πλάνο που θέλει να ακολουθήσουν. Ακόμα μεγάλη έμφαση δόθηκε στις τακτικές και στις στημένες φάσεις.

Από την άλλη πλευρά δύσκολα θα προλάβουν τον επαναληπτικό με την Μποέμιαν για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League ο Ντάγκλας Αουγκούστο και ο Ίνγκι Ίνγκασον. Ο πρώτος συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα αυξημένης έντασης, ενώ ο δεύτερος ακολουθεί ένα ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης κι ενδυνάμωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ