Με Κρέσπο κόντρα στην Μποέμιαν ο ΠΑΟΚ

Με Κρέσπο κόντρα στην Μποέμιαν ο ΠΑΟΚ

Ο Ισπανός αμυντικός τέθηκε στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για τη ρεβάνς με την Μποέμιανς. Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Μποέμιαν και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας. Σε αυτή βρίσκεται ο Χοσέ Κρέσπο που ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Η προετοιμασία του Δικεφάλου για τον επαναληπτικό κόντρα στη Μποέμιανς στο γήπεδο της Τούμπας ολοκληρώθηκε το πρωί της Τετάρτης (11.08) στη Νέα Μεσημβρία.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου , οι συνεργάτες του και οι παίκτες έχουν ως μόνο στόχο την πρόκριση και πάνω σε αυτή δουλεύον τις τελευταίες μέρες με αποφασιστικότητα, προσήλωση και συγκέντρωση.Η τελευταία προπόνηση της ομάδας είχε δουλειά στο τακτικό κομμάτι, με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη, ενώ ξεχωριστή δουλειά έγινε στο κομμάτι των στημένων και στατικών φάσεων.Στα ευχάριστα νέα της ημέρας η επιστροφή του Χοσέ Κρέσπο στην αποστολή της ομάδας. Ο Ισπανός στόπερ προπονήθηκε κανονικά και θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της Πέμπτης (12.08). Εκτός παραμένουν οι Ίνγκι Ίνγκασον , που συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί κι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο που έβγαλε μέρος της προπόνησης και μετά δούλεψε ατομικά.

Αναλυτικά οι παίκτες βρίσκονται στην αποστολή του Δικεφάλου είναι οι:Ζίβκοβιτς , Πασχαλάκης , Ροντρίγκο , Τέιλορ , Κρέσπο , Βαρέλα , Μιχάι , Μιχαηλίδης , Βιεϊρίνια , Περέιρα , Εσίτι , Τσιγγάρας , Κούρτιτς , Σβαμπ , Καγκάβα , Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Κωνσταντέλιας , Μουργκ , Α.Ζίβκοβιτς , Κούτσιας , Σφιντέρσκι , Ολιβέιρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ