Κρέσπο – «Αισθάνομαι χαρά και αυτοπεποίθηση με τον Λουτσέσκου»

Κρέσπο – «Αισθάνομαι χαρά και αυτοπεποίθηση με τον Λουτσέσκου»

Ο Χοσέ Κρέσπο στάθηκε στην παρουσία του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ ενώ δήλωσε έτοιμος να τα δώσει όλα να αγωνιστεί.

Ο Χοσέ Κρέσπο μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Μποέμιαν και μεταξύ άλλων στάθηκε στην παρουσία του Ραζβάν Λουτσέσκου αλλά και την ανάγκη για πρόκριση. Παράλληλα ο Ισπανός αμυντικός δήλωσε έτοιμος να αγωνιστεί αν τον χρησιμοποιήσει ο Ρουμάνος τεχνικός.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κρέσπο:

Για το αν νιώθει έτοιμος ακόμα και βασικός, αν το αποφασίσει ο προπονητής: «Έχω προπονηθεί μόλις μια φορά με την ομάδα σε ένα πλήρες πρόγραμμα. Είμαι στην αποστολή, οπότε αν κρίνει ο προπονητής είμαι σε θέση να αγωνιστώ, θα είμαι εντάξει για να τα δώσω όλα».

Για το πως είδε το πρώτο παιχνίδι ως θεατής και τι πιστεύει ότι είναι το κρίσιμο για να πάρει την πρόκριση: «Η ομάδα ήταν καλή, τα γκολ που δεχτήκαμε ήταν από δικά μας λάθη που πρέπει να αποφύγουμε. Έχουμε την ποιότητα, πρέπει να πιστέψουμε στην δουλειά μας και τον εαυτό μας για να πάρουμε την νίκη. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε λίγο πιο σοβαροί. Δουλεύουμε πολύ καλά τις τελευταίες μέρες και δεν πρέπει να είμαστε υπερόπτες. Πιστεύω ότι είμαστε προετοιμασμένοι για το παιχνίδι».

Για την επιστροφή του κόσμου στην ομάδα μετά από 1,5 χρόνο στην Τούμπα: «Είναι πολύ σημαντική η παρουσία του κόσμου στην Τούμπα. Το ποδόσφαιρο χωρίς φιλάθλους δεν είναι το ίδιο. Θα μας δώσει περισσότερη ενέργεια για να πάρουμε την πρόκριση. Όλοι οι παίκτες περιμένουν πως και πως την επιστροφή του κόσμου. Ο καθένας περιμένει αυτή την επιστροφή».

Για το αν έπρεπε να πει στον κόσμο ποια είναι η αίσθηση του για την σεζόν: «Νομίζω ότι η σεζόν θα πάει αρκετά καλά, πιστεύουμε σε αυτό που θέλει να φέρει ο προπονητής, αυτή την διαφορετική νοοτροπία. Προσπαθούμε να ακολουθήσουμε τα θέλω του προπονητή. Έχουμε την ποιότητα, γνωρίζουμε τι έχουμε πετύχει στο παρελθόν και τι μπορούμε να κάνουμε στο μέλλον».

Για τη συνεργασία του με τον Λουτσέσκου: «Αισθάνομαι χαρά και αυτοπεποίθηση. Νομίζω πως είναι κλειδί η αλλαγή της νοοτροπίας που έφερε ο προπονητής. Μας έλειψε αυτή η δουλειά στην νοοτροπία. Πρέπει να πάρουμε την πρόκριση για να αρχίσουν τα καλύτερα για την σεζόν».

Για τη μεταγραφή του Τζόλη στην Νόριτς και το αν θεωρεί πως έχουν μπει οι βάσεις για να βοηθήσουν οι πιο έμπειροι τους νεαρούς της ομάδας να εξελιχθούν: «Πιστεύω ότι η μεταγραφή του Τζόλη είναι κάτι που χρειάζοταν η ομάδα. Ήταν πολύ δύσκολο να τον κρατήσουμε στην ομάδα, είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν. Είναι ένα τεράστιο βήμα για αυτόν στην Πρέμιερ Λιγκ, του εύχομαι κάθε επιτυχία. Εμείς οι έμπειροι πρέπει να δίνουν βοηθάμε τους πάντες στην ομάδα, όχι μόνο τους νεαρούς παίκτες.

Έχουμε την ικανότητα και την προοπτική ως ομάδα για να κάνουμε μεταγραφές, να καλύψουμε κάποια κενά προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει στο τέλος της σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ