ΠΑΟΚ – Όλοι μέσα για Ριέκα, το βάρος στην τακτική

ΠΑΟΚ – Όλοι μέσα για Ριέκα, το βάρος στην τακτική

Φουλ τακτική για ακόμη μία μέρα από τον Ραζβάν Λουτσέσκου που δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ενόψει Ριέκα.

Χωρίς προβλήματα συνεχίζει ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του ενόψει Ριέκα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ρίχνει για ακόμη μία μέρα το βάρος στην τακτική.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Tο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης της Τρίτης (17.08) για τον ΠΑΟΚ αφιερώθηκε στο κομμάτι της τακτικής. Πιο συγκεκριμένα έμφαση δόθηκε στην κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη, ενώ τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο απασχόλησαν τόσο οι στατικές όσο και οι στημένες φάσεις.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Την Τετάρτη (18.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:00 στη Νέα Μεσημβρία, η οποία θα είναι ανοιχτή τα πρώτα 15 λεπτά για τους διαπιστευμένους εκπροσώπους των ΜΜΕ, οι οποίοι θα έχουν πρόσβαση στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολίου ή νόσησης, PCR Test 48 ωρών ή Rapid Test 24 ωρών, ενώ στις 12:45 ο Ράζβαν Λουτσέσκου κι ένας εκπρόσωπος των παικτών θα δώσουν την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση με τη Ριέκα.

Η κροατική ομάδα θα προπονηθεί στις 19:30 στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ η συνέντευξη Τύπου τους είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 αποκλειστικά και μόνο για διαπιστευμένους εκπροσώπους των ΜΜΕ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ