Εκτός οι Καγκάβα και Ροντρίγκο από τη λίστα του ΠΑΟΚ για το Conference League

Εκτός οι Καγκάβα και Ροντρίγκο από τη λίστα του ΠΑΟΚ για το Conference League

Ο ΠΑΟΚ δήλωσε τη λίστα για τη φάση των ομίλων του Conference League και εκτός από αυτή έμειναν οι Σίντζι Καγκάβα και Ροντρίγκο Σοάρες.

Εκτός από την ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ για τα παιχνίδια της φάσης των ομίλων του Europa Conference League έμειναν οι Σίντζι Καγκάβα και Ροντρίγκο Σοάρες.

Αυτό γιατί στην λίστα Α πρέπει να βρίσκονται 17 παίκτες χωρίς περιορισμό, αλλά και 8 ποδοσφαιριστές που είναι club ή assosiation trained. Ο Δικέφαλος του βορρά έχει 19 ποδοσφαιριστές που μπορούν να δηλωθούν στην λίστα Α, με αποτέλεσμα να πρέπει να «κοπούν» δύο.

Έτσι αποφασίστηκε να «κοπούν» οι τραυματίες Ροντρίγκο Σοάρες και Σβέριρ Ίνγκασον, αλλά και ο Σίντζι Καγκάβα, ώστε να μπορούν οι Θεσσαλονικείς να πληρούν τις προϋποθέσεις της UEFA.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες της φάσης των ομίλων του Europa Conference League έστειλε ο ΠΑΟΚ στην UEFA.

Στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι εξής ποδοσφαιριστές:

Λίστα Α: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Άκπομ, Μπίσεσβαρ, Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Εσίτι, Σίντκλεϊ, Κωνσταντέλιας, Κούρτιτς, Βαρέλα, Λύρατζης, Τέιλορ, Μιχαηλίδης, Μιχάι, Μιτρίτσα, Μουργκ, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Σφιντέρσκι, Τσιγγάρας, Βιεϊρίνια, Α.Ζίβκοβιτς

Λίστα Β: Αβεντισιάν, Μπαλωμένος, Γαϊτανίδης, Γιαξής, Γρόσδης, Καλουτσικίδης, Κουλιεράκης, Κούτσιας, Παναγιώτου, Τάχατος, Ταλιχμανίδης, Τσαούσης, Τσοπούρογλου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ