Μιτρίτσα – «Χρειαζόμασταν τη νίκη έπειτα από ένα κακό αποτέλεσμα»

Μιτρίτσα – «Χρειαζόμασταν τη νίκη έπειτα από ένα κακό αποτέλεσμα»

Ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λίνκολν, αναφέροντας πως ήταν σημαντική για την ομάδα μετά το κακό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα.

Ιδιαίτερα χαρούμενος από τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λίνκολν με σκορ 2-0, στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa Conference League, εμφανίστηκε ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα.

Ο Ρουμάνος άσος στις δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε ότι χάρηκε που βρέθηκε βασικός και μάλιστα σκόραρε, ενώ επισήμανε πως το θετικό αποτέλεσμα ήταν κάτι που χρειαζόντουσαν οι «ασπρόμαυροι» ύστερα από την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι δηλώσεις του Αλεξάντρου Μιτρίτσα:

Για το γκολ και τη νίκη: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ, είμαι χαρούμενος για την πρώτη μου βασική συμμετοχή στην ενδεκάδα. Αλλά νομίζω ότι η νίκη σήμερα μας έδωσε αυτοπεποίθηση, την χρειαζόμασταν καθώς ερχόμαστε από ένα άσχημο αποτέλεσμα και θέλαμε αυτή τη νίκη για ψυχολογική τόνωση».

Για τις εντολές του Λουτσέσκου πριν το ματς: «Σίγουρα ο προπονητής δίνει οδηγίες πριν το παιχνίδι, μας λέει τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο. Από εκεί και πέρα βγαίνει η ποιότητα του καθενός. Είναι ένα χαρακτηριστικό δικό μου αυτό, το να πηγαίνω με αυτόν τον τρόπο σε μια μονομαχία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ