Άκπομ – «Να κάνω την καλύτερη σεζόν που είχα»

Άκπομ – «Να κάνω την καλύτερη σεζόν που είχα»

Ο μεγάλος στόχος του Τσούμπα Άκπομ με την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ.

O Tσούμπα Άκπομ μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Conference League και μεταξύ άλλων τόνισε πως δεν του αρέσει να κοιτά στο παρελθόν, ενώ σημείωσε ότι σκοπεύει να κάνει την καλύτερη του σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Όσα είπε ο Άκπομ:

Για την ετοιμότητα του:

«Υπάρχουν νέα πρόσωπα είναι μια νέα ομάδα. Χρειαζόμαστε χρόνο για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του προπονητή. Το καλό είναι ότι σε αυτό το μεταβατικό στάδιο κερδίζουμε»

Για το πώς νιώθει που είναι πάλι εδώ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα. Και ο στόχος μου είναι να κάνω την καλύτερη σεζόν που είχα ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ».

Για το αν υπάρχουν παγίδες και για τα συνεχόμενα ταξίδια:

«Ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει πόσο δύσκολο είναι να ταξιδεύεις και να παίζεις κάθε δύο μέρες. Είναι κάτι που σε επηρεάζει ψυχολογικά. Αφήνεις πίσω την οικογένεια σου».

Για το τι περίμενε να βρει και τι τελικά βρήκε:

«Ήξερα ότι δεν θα είναι το ίδιο με την προηγούμενη σεζόν. Πολλές φορές μπαίνουμε στη διαδικασία και σκεφτόμαστε πως όταν θα επιστρέψουμε πίσω θα είναι όλα ίδια, αλλά ποτέ δεν είναι έτσι. Όλοι χρειάζονται χρόνο για προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και συνθήκες».

Για το πόσο έχει αλλάξει ο ίδιος ως Τσούμπα:

«Δεν μου αρέσουν αυτές οι συγκρίσεις. Πολλοί πιστεύουν πως επειδή ήρθε ο Λουτσέσκου η ομάδα θα πάρει το νταμπλ. Δεν μου αρέσει να κοιτάω πίσω και να κάνω συγκρίσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ