Βάις – «Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη»

Βάις – «Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη»

Ο Βλάντιμιρ Βάις ανέφερε πως η Σλόβαν άξιζε κάτι παραπάνω.

Από τη μία ο Βλάντιμιρ Βάις χαρακτήρισε δίκαιη την ισοπαλία στην Τούμπα, αλλά από την άλλη τόνισε πως η Σλόβαν μπορούσε να πάρει τη νίκη, με την τροπή που είχε το παιχνίδι.

Οι δηλώσεις του Βάις:

Για την μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισε και το πλάνο που είχε κατά την διάρκεια του ματς: «Είχα πει πριν το ματς ότι θα ήμασταν ευχαριστημένοι με τον βαθμό, αλλά μετά το ματς θεωρούμε ότι ίσως μπορούσαμε να πάρουμε την νίκη. Σε τελική ανάλυση το θεωρώ ένα δίκαιο αποτέλεσμα απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ».

Για το αν ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της Σλόβαν σε τακτικό επίπεδο: «Εξαιτίας της ικανότητας και της δύναμης του αντιπάλου θεωρώ ότι τα πήγαμε πολύ καλά αμυντικά.

Πιστεύω πως μπορούμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα στην συνέχεια της διοργάνωσης. Από το καλοκαίρι και μετά είμαι σίγουρος ότι θα πάμε πολύ καλύτερα και θα έχουμε χτίσει μια ομάδα με εμπειρίες».

Για το πώς βλέπει την συνέχεια του ομίλου μετά από δυο αγωνιστικές: «Είναι ένας δύσκολος όμιλος. Ακόμα και η Λίνκολν είναι μια επικίνδυνη ομάδα. Πήραμε ένα βαθμό που μπορεί να μας βοηθήσει αλλά δεν έχει κριθεί τίποτα».

Για το αν μπορεί να παίξει πιο επιθετικά η Σλόβαν και το γεγονός ότι επέλεξε αμυντική τακτική: «Έχουμε μια καλή ομάδα, δίνω ευκαιρία σε όλους τους παίκτες. Μας βγήκαν οι αλλαγές στο ματς και ο όμιλος παραμένει ανοιχτός. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να κερδίσει στην Κοπεγχάγη και να αλλάξουν τα δεδομένα.

Παραμένω αισιόδοξος για την συνέχεια, εμείς πρέπει να πάρουμε τους έξι βαθμούς με την Λίνκολν και στην συνέχεια να πάρουμε ότι περισσότερο μπορούμε με Κοπεγχάγη και ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ