Μπίσεσβαρ – «Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μπορεί να περιμένει…»

Μπίσεσβαρ – «Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μπορεί να περιμένει…»

Απόλυτα συγκεντρωμένοι στο ματς με την Κοπεγχάγη είναι στον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με την Κοπεγχάγη και τόνισε μεταξύ άλλων πως όλοι στην ομάδα κοιτούν αυτό το ματς και όχι το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Όσα είπε ο Μπίσεσβαρ:

«Είναι μια καλή ομάδα, θεωρώ ότι θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι της. Και εμείς θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Αν εφαρμόσουμε στο γήπεδο ότι έχουμε δουλέψει είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Για την σημαντικότητα του παιχνιδιού: «Ο στόχος μας είναι να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλο, όπως έχουμε πει από την αρχή. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλος είναι μια δυνατή ομάδα ειδικά στην έδρα της. Εμείς ελπίζω να πάρουμε το τρίποντο. Έχουμε ήδη δει κάποια πράγματα από την Κοπεγχάγη και είμαστε έτοιμοι για να τα δώσουμε όλα στον αγωνιστικό χώρο».

Για το αν υπάρχει ένα ζήτημα διαχείρισης δυνάμεων λόγω και του ντέρμπι που έχει τόσο ΠΑΟΚ όσο και η Κοπεγχάγη: «Έχουμε 23 ποδοσφαιριστές, όλοι είναι ικανοί να αγωνιστούν, δεν τίθεται θέμα ποιος θα αγωνιστεί, ποιος ξεκινάει… Δεν θεωρώ ότι υπάρχει θέμα διαχείρισης. Επίσης, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι την Κυριακή, υπάρχει αρκετός χρόνος μπροστά μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ