Λουτσέσκου – «Για μένα νικήσαμε 6-0» (vid)

Λουτσέσκου – «Για μένα νικήσαμε 6-0» (vid)

Ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε πως ο ΠΑΟΚ έπρεπε να κερδίσει πολύ πιο άνετα το παιχνίδι βάσει των ευκαιριών που είχε.

Ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του κόντρα στην Κοπέγχαγη, επικρατώντας με 2-1 και ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου του.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, μετά την λήξη της αναμέτρησης, σχολίασε τον αγώνα του Δικεφάλου, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα μπουρούσε να ήταν μπροστά στο σκορ ακόμα με 6-0, με βάσει την εικόνα του ματς.

 

Όσα είπε ο Λουτσέσκου:

Για την ενδυματολογική του επιλογή: «Άλλαξα ήδη, αυτή η γκρι ζακέτα είναι για τα εκτός έδρας παιχνίδια, τώρα άλλαξα και ήμουν προετοιμασμένος»

Για τη διαχείριση των ημιχρόνων και την αλλαγή στην εικόνα της ομάδας: «Ήμασταν καλοί μέχρι το 80′, στο δεύτερο ημίχρονο κρατήσαμε τον έλεγχο, κυκλοφορήσαμε πολύ τη μπάλα, δεν δεχτήκαμε επικίνδυνες φάσεις σε 35 λεπτά αλλά μια ενέργεια, μια δεύτερη μπάλα, έδωσε το γκολ στην Κοπεγχάγη και ενθουσιασμό κάνοντάς μας να ανησυχήσουμε για τη νίκη. Το παιχνίδι ήταν για 5 με 6-0 μέχρι το 80′ του αγώνα».

Για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου στον όμιλο: «Τα πράγματα είναι ανοιχτά, έχουμε δύο σοβαρές ομάδες, τη Σλόβαν και την Κοπεγχάγη. Η υπόθεση πρόκριση δεν έχει τελειώσει, ακόμη και η Λίνκολν δεν τα παρατάει ποτέ. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να παλεύουμε, σήμερα πήραμε τρεις σημαντικούς βαθμούς αλλά υπάρχουν άλλα τρία παιχνίδια».

Για το αν σκεφτόταν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο μυαλό του ή το είχε εκτός των σκέψεων του: «Στα τελευταία 20 λεπτά, το μυαλό μας ήταν εκεί…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ