Α. Ζίβκοβιτς – «Δώσαμε απαντήσεις» (vid)

Α. Ζίβκοβιτς – «Δώσαμε απαντήσεις» (vid)

Για απαντήσεις που έδωσε ο ΠΑΟΚ με τη νίκη του επί της Κοπεγχάγης έκανε λόγο ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς σε δηλώσεις του στο PAOK TV.

Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Κοπεγχάγης ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς μίλησε στην κάμερα του PAOK TV και έκανε λόγο για απαντήσεις που έδωσε η ομάδα του. Ο Σέρβος άσος τόνισε πως ο Δικέφαλος απέδειξε με αυτό το διπλό πως είναι ικανός να κερδίσει σε κάθε έδρα.

Όσα είπε ο Ζίβκοβιτς:

«Ναι, δώσαμε απαντήσεις. Γνωρίζαμε πως πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι στη φάση των ομίλων, δεν τα παρατήσαμε ποτέ και δείξαμε πόσο καλά μπορούμε να παίξουμε και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Για τις έξι νίκες σερί σε εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια που έχει ο ΠΑΟΚ:

«Νομίζω πως σε κάθε παιχνίδι πρέπει να μπαίνουμε με απόλυτη συγκέντρωση. Το κάναμε στη Δανία. Ξέραμε πως θα έχουμε απέναντι μας ένα δύσκολο αντίπαλο και έπρεπε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Έτσι πρέπει να μπαίνουμε στο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι. Γνωρίζαμε πως ο αντίπαλος είναι πολύ καλός και έπρεπε να τρέξουμε περισσότερο από ποτέ. Αποδείξαμε πως μπορούμε να κερδίσουμε σε κάθε έδρα και δημιουργήσαμε καλές προοπτικές και για το επόμενο παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ