Ζέκα – «Δύσκολο το ματς στην Τούμπα, αλλά μπορούμε την νίκη»

Ζέκα – «Δύσκολο το ματς στην Τούμπα, αλλά μπορούμε την νίκη»

Για το επερχόμενο ματς της Κοπεγχάγης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα μίλησε ο Κάρλος Ζέκα, κάνοντας αναφορά και για την ήττα στη Δανία από τον Δικέφαλο.

Συνέντευξη παραχώρησε στην Real o αρχηγός της Κοπεγχάγης, Κάρλος Ζέκα, με τον μεγάλο άτυχο των Δανών να αναφέρεται στο προσεχές παιχνίδι (4/11, 22:00) της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Conference League, αφού πρώτα σχολίασε την ήττα στη Δανία από τους «ασπρόμαυρους».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πρώτο παιχνίδι στην Δανία: «Ήταν δίκαιη η νίκη του ΠΑΟΚ, έπαιξε καλύτερα, δημιούργησε πιο πολλές φάσεις και στο φινάλε πήρε αυτό που ήθελε. Ωστόσο, τον βοήθησε το γεγονός ότι μείναμε γρήγορα με παίκτη λιγότερο και ίσως αν δεν συνέβαινε αυτό, ο αγώνας θα γινόταν αμφίρροπος. Στα τελευταία λεπτά μειώσαμε το σκορ, αλλά αυτό δεν έφτανε, έστω για να ισοφαρίσουμε. Πλέον η ομάδα μου έχει μπροστά της δύσκολη αποστολή, αλλά πιστεύω ότι μπορεί να φύγει αήττητη από το γήπεδο».

Για το προσεχές ματς στην Τούμπα: «Είναι σημαντικό να μπούμε συγκεντρωμένοι και να μην κάνουμε λάθη σαν αυτά που μας στοίχησαν στην Κοπεγχάγη. Και σαφώς, το βασικό είναι να ξεκινήσουμε και να συνεχίσουμε με έντεκα. Με αριθμητική ισορροπία, αυτή τη φορά θεωρώ πως έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε κάτι από αυτό το ματς.

Γνωρίζουν οι συμπαίκτες μου ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αγαπούν πολύ την ομάδα τους και φτιάχνουν θερμή ατμόσφαιρα, αλλά θεωρώ πως δεν θα επηρεαστούν. Θα υπάρξει στρατηγική και από τους δύο προπονητές και νομίζω πως τα πρώτα 20-25 λεπτά θα είναι αυτά που θα καθορίσουν την εξέλιξη του αγώνα. Αν καταφέρουμε και δεν δεχθούμε γκολ νωρίς, θα διαχειριστούμε καλύτερα τα δεδομένα του αγώνα και στην κόντρα έχουμε τους επιθετικούς για να σκοράρουμε. Οι πιθανότητες είναι 50-50, όχι γιατί ανήκω στην Κοπεγχάγη αλλά επειδή πραγματικά είναι μια καλή ομάδα που μπορεί να παίζει το ίδιο καλά είτε στη Δανία είτε μακριά.

Δεν το συζητάμε ότι το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο, αφού ο ΠΑΟΚ, που τον βλέπω και στο ελληνικό πρωτάθλημα, είναι δυνατός αντίπαλος με πολλούς ποδοσφαιριστές που διαθέτουν ποιότητα. Επαναλαμβάνω όμως, ότι το πρώτο για μένα είναι να μην έχουμε ξανά απώλειες, όπως συνέβη με την κόκκινη κάρτα στο προηγούμενο παιχνίδι. Αν παραμείνουμε μέχρι τέλους έντεκα, θεωρώ ότι αυτή τη φορά θα είμαστε περισσότερο τυχεροί».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ