Πασχαλάκης – «Να είμαστε σοβαροί με Κοπεγχάγη, ο Λουτσέσκου απορροφά όλη την πίεση»

Πασχαλάκης – «Να είμαστε σοβαροί με Κοπεγχάγη, ο Λουτσέσκου απορροφά όλη την πίεση»

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε για το ματς με την Κοπεγχάγη, αλλά και τον Ραζβάν Λουτσέσκου και το πόσο βοηθάει η παρουσία του στην άκρη του πάγκου του ΠΑΟΚ.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με την Κοπεγχάγη στην Τούμπα αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι το αυριανό παιχνίδι, ενώ τόνισε ότι αν αυτός και οι συμπαίκτες του είναι σοβαροί θα πάρουν τη νίκη.

Ακόμη ο Έλληνας γκολκίπερ μίλησε για τον Αμπέλ Φερέιρα, αποθέωσε Πάμπλο Γκαρσία και Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ στάθηκε και στο νέο συμβόλαιο με τον Δικέφαλο του βορρά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πασχαλάκη:

Για το αν είναι ένας τελικός για τον ΠΑΟΚ: «Για εμάς είναι ένα ματς το οποίο το αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα, δεν το βλέπουμε ως τελικό, το βλέπουμε ως ένα σημαντικό ματς. Κοιτάξαμε να είμαστε καλά πνευματικά και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για αύριο».

Για το βραβείο του MVP του Σεπτεμβρίου και τα γκολ που δέχεται ο ΠΑΟΚ: «Καλώς ή κακώς το χθες δεν μετράει στο ποδόσφαιρο, μετράει το τώρα. Κοιτάμε να βελτιώσουμε τις όποιες αδυναμίες μας σαν ομάδα. Είναι θέμα συγκέντρωσης. Η άμυνα ξεκινάει από την επίθεση και πιστεύω ότι από εκεί πρέπει να αρχίσουμε να λειτουργούμε με μεγαλύτερη σοβαρότητα».

Για την επιστροφή των οπαδών του ΠΑΟΚ στη Θύρα 4: «Θεωρώ πώς ήταν καλύτερη η Τούμπα από τα προηγούμενα ματς, αλλά θέλουμε περισσότερο κόσμο στην Τούμπα, όταν είναι γεμάτη η Τούμπα μοιάζει να υπάρχει 12ος παίκτης στην ομάδα μας, όταν είναι γεμάτη η Τούμπα δεν θα περάσει καλά ο αντίπαλος».

Για το περιβραχιόνιο του αρχηγού: «Σίγουρα είναι οι απαιτήσεις περισσότερες. Έχουμε τον Αντρέ, έχουμε τα παιδιά που είναι αρχηγοί και γίνεται πιο εύκολο».

Για το συμβόλαιό του που λήγει: «Σίγουρα θα πρέπει να γυρίσουμε λίγο τον χρόνο πίσω, στη μέση της σεζόν έγινε αλλαγή προπονητή, που με βοήθησε πολύ, γιατί είχα μείνει πίσω με τον προηγούμενο προπονητή. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πάμπλο γιατί με στήριξε και υπήρχε καλή επικοινωνία. Μου δόθηκε το ελεύθερο να μπορώ να κάνω αυτά που ξέρω, να αποφορτίζεται η πίεση από τον ποδοσφαιριστή και όπως είδατε αυτή η χημεία και αυτή η εμπιστοσύνη μεταδόθηκε και στον αγωνιστικό χώρο.

Φέτος είναι πιο εύκολα τα πράγματα, ήρθε ένας προπονητής που τον γνωρίζω, ξέρω τι ζητάει μέσα στο γήπεδο, όλη την πίεση την απορροφά ο κ.Λουτσέσκου, νιώθω πολύ όμορφα δεν υπάρχει άγχος και έτσι πρέπει να λειτουργεί ένας οργανισμός. Όσον αφορά το συμβόλαιο, νομίζω ότι έχουμε χρόνο ακόμη, είναι νωρίς έχουμε να αποδείξουμε και άλλα πράγματα, είναι μακρύς ο δρόμος και όλα θα πάνε καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ