ΠΑΟΚ – «Υποχρεωτική η μάσκα, όλοι μαζί για μία ακόμα ευρωπαϊκή νίκη»

ΠΑΟΚ – «Υποχρεωτική η μάσκα, όλοι μαζί για μία ακόμα ευρωπαϊκή νίκη»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δίνει σύνθημα νίκης ενόψει του σημερινού αγώνα με την Κοπεγχάγη (4/11, 22:00) και εφιστά την προσοχή για την τήρηση του μέτρου της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας.

Σύνθημα νίκης ενόψει του σημερινού αγώνα με την Κοπεγχάγη για την τέταρτη αγωνιστική του Conference League (4/11, 22:00) δίνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ εφιστά και την προσοχή για την τήρηση του μέτρου της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Όλοι μαζί για μία ακόμα ευρωπαϊκή νίκη.

Η Τούμπα ανοίγει τις θύρες της για ένα ακόμα σπουδαίο ευρωπαϊκό παιχνίδι και σας θέλουμε όλους δίπλα μας για να παλέψουμε μαζί για τη νίκη.

Τα εισιτήρια του αγώνα θα πωλούνται από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας έως τις 19:00. Στη συνέχεια θα παραμείνουν ανοιχτά μόνο για εκτυπώσεις εισιτηρίων που αγοράστηκαν on line ή παραλαβή διαρκείας. Οι Θύρες του γηπέδου της Τούμπας θα ανοίξουν στις 20:00. Εξασφαλίστε όσο νωρίτερα την είσοδό σας για αποφυγή συνωστισμού. Για την είσοδο στο γήπεδο θα πρέπει να προσκομίσετε πιστοποιητικό εμβολιασμού για τον Covid 19 ή βεβαίωση νόσησης τους τελευταίους έξι μήνες και αστυνομική ταυτότητα, ή διαβατήριο ή δίπλωμα.H Θύρα 8 έχει διατεθεί για τις ανάγκες των φιλοξενούμενων. Η χρήση μάσκας στο γήπεδο είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ