Λουτσέσκου – «Δεν αξίζαμε να χάσουμε»

Λουτσέσκου – «Δεν αξίζαμε να χάσουμε»

Άδικο χαρακτήρισε ο Ραζβάν Λουτσέσκου το αποτέλεσμα με την Κοπεγχάγη κι έδωσε σύνθημα νίκης για το παιχνίδι με την Σλόβαν στην Μπρατισλάβα.

Στην κάμερα της Cosmote TV μίλησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από την Κοπεγχάγη κι έκανε λόγο για άδικο αποτέλεσμα. Ο Ρουμάνος τεχνικός στάθηκε στις ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του και τόνισε πως πλέον υπάρχει μόνη η νίκη στο παιχνίδι με την Σλόβαν την επόμενη αγωνιστική.

Όσα είπε ο Λουτσέσκου:

Για το τι έφταιξε ώστε να επέλθει η ήττα:

«Δεν έπρεπε να χάσουμε το παιχνίδι. Αν πρέπει να το αναλύσουμε, παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο, ξεκινήσαμε πολύ καλά και πετύχαμε ένα ωραίο γκολ. Έπειτα όμως οπισθοχωρήσαμε και χάσαμε λίγο την αυτοπεποίθηση μας, με δύο λάθη που κάναμε έξω από την περιοχή μας. Σταματήσαμε τότε να παίζουμε το ποδόσφαιρο που παίζαμε. Ο αντίπαλος κατάφερε να κάνει το 1-1 και θα μπορούσε να γίνει και το 1-2 σε μια ανύποπτη φάση πάλι, ενώ έπρεπε να γίνει το 2-1 με το δοκάρι που είχαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε το γκολ, όμως δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και είναι ένα παιχνίδι που δεν αξίζαμε να χάσουμε. Ίσως δεν είμαστε ακόμη στο σημείο όπου θα σκοράρουμε όλες τις πάρα πολλές φάσεις που δημιουργούμε».

Για το τι θα πρέπει να γίνει για την πρόκριση:

«Να κερδίσουμε. Έτσι όπως είναι η κατάσταση στον όμιλο, θα πάμε να κερδίσουμε στη Μπρατισλάβα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ