ΠΑΟΚ – Μπλέξιμο στην Ευρώπη, ντέρμπι στην Ελλάδα

ΠΑΟΚ – Μπλέξιμο στην Ευρώπη, ντέρμπι στην Ελλάδα

Ο ΠΑΟΚ έμπλεξε μετά τη χθεσινή ήττα από την Κοπεγχάγη στο Europa Conference League, όμως τώρα έχει μπροστά του το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Μετά την ήττα από την Κοπεγχάγη στο Europa Conference League (2-1), ο ΠΑΟΚ πρέπει να στρέψει την προσοχή του στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Στις τάξεις του Δικεφάλου του βορρά υπάρχει απογοήτευση για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η χθεσινή ήττα, η οποία έφερε τους «ασπρόμαυρους» στην 3η θέση του 6ου ομίλου της νεοσύστατης διοργάνωσης (σε ισοβαθμία με 7 βαθμούς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας).

Έτσι, το επόμενο παιχνίδι με τη Σλόβαν στη Σλοβακία είναι κομβικό για τους Θεσσαλονικείς, ενώ στην τελευταία αγωνιστική η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα υποδεχτεί την Λίνκολν, δηλαδή την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου.

Ωστόσο, δεν υπάρχει χρόνος για λεπτομερή ανάλυση του χθεσινού αγώνα, καθώς ο ΠΑΟΚ έχει μπορστά του το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκότη Λεωφόρο για την 9η αγωνιστική της Superleague. Άλλο ένα ματς, που ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει να αντιμετωπίσει αρκετές απουσίες. Συγκεκριμένα, δεν υπολογίζοντα οι Σίνγκλεϊ, Μιτρίτσα, Αουγκούστο, Ίνγκασον, Ολιβέιρα και ο παίκτης που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ