Πήρε θέση ο Λουτσέσκου για την εθνική Ρουμανίας και το μέλλον του στον ΠΑΟΚ

Πήρε θέση ο Λουτσέσκου για την εθνική Ρουμανίας και το μέλλον του στον ΠΑΟΚ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στη συνέντευξη Τύπου του ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, για το δείπνο στη Θεσσαλονίκη με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας της Ρουμανίας, αλλά και για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου της εκτός έδρας αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, αναφέρθηκε στο δείπνο που «άναψε» φωτιές με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας της Ρουμανίας στη Θεσσαλονίκη και ήταν ξεκάθαρος.

Ο Ρουμάνος τεχνικός μετά τα σενάρια γύρω από το όνομα του και τις πιθανότητες να αναλάβει την εθνική ομάδα της πατρίδας του και να φύγει για δεύτερη φορά από την ομάδα, πήρε θέση και απάντησε τόσο για τη συνάντηση, αλλά και για το μέλλον του στον Δικέφαλο του βορρά.

Ο προπονητής των ασπρόμαυρων λοιπόν τόνισε πως το μυαλό του είναι αποκλειστικά στον ΠΑΟΚ, λέγοντας πως είναι και θα είναι στον πάγκο του Δικεφάλου του βορρά, ενώ υπογράμμισε πως δεν του αρέσει να μιλάει για τον ελεύθερο χρόνο του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για τη φωτογραφία στο δείπνο:

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τον ελεύθερο χρόνο μου για οποιαδήποτε συνάντηση η φαγητό θα παω. Είναι μια συνάντηση με έναν άνθρωπο που έχει ξαναερθει στη Θεσσαλονίκη. Δεν χρειάζεται να ειπωθεί κάτι παραπάνω. Είμαι εδώ σαν προπονητής του ΠΑΟΚ έχω συμβόλαιο για τρία χρόνια και θέλω να μείνω εδώ. Δεν ξέρω ποιος το έκανε ποιο άρρωστο πρόσωπο έβγαλε αυτή τη φωτογραφία, αλλά για μένα είναι χωρίς κανένα ενδιαφέρον. Οπότε δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να σχολιάσω.

Οπότε για να το τελειώσω το θέμα ο ίδιος. Είναι μια συνάντηση η οποία έχει ξαναγίνει με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας της Ρουμανίας. Δεν υπάρχει κάτι να σχολιάσω.

Για το αν το έγινε πρόταση να αναλάβει την Εθνική Ρουμανίας: «Δεν έχω να σχολιάσω το παραμικρό πάνω σε αυτή τη συνάντηση. Είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ και θα είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ».

Για τον «τελικό» με την Σλόβαν και αν θυμίζει το ματς με την Ριέκα: «Είναι ένα παιχνίδι που είναι τελικός παρόλο που έχουμε ένα παιχνίδι ακόμη με την Λίνκολν, είναι τελείως διαφορετική η προσέγγιση μας, σε σχέση με το ματς με την Ριέκα και θα το προσεγγίσουμε διαφορετικά».

Για Βιεϊρίνια-Μιτρίτσα: «Ο Βιεϊρίνια είναι σημαντικός παίκτης και θα ταξιδέψει μαζί μας, ο Μιτρίτσα έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και θα δούμε».

Για το κεκλεισμένων: «Δεν σκέφτομαι αν θα υπάρχουν οπαδοί στο γήπεδο. Σαν άνθρωπος του ποδοσφαίρου θα ήθελα να υπάρχουν φίλαθλοι στις κερκίδες. Είναι μια δύσκολη και κρίσιμη κατάσταση και πρέπει να κάνουμε κάποιες θυσίες για να βγούμε από αυτή την πανδημία. Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε κάτι για αυτή την απόφαση απλά να την σεβαστούμε».

Για τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας: «Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή δεν είμαστε μια ομάδα με τη νοοτροπία νικητή. Αυτό προυποθέτει εξυπνάδα, αλλά και ικανότητα να βγαίνει από ένα νικηφόρο αποτέλεσμα και να στρέφεις την προσοχή σου στο επόμενο ματς. Για να γίνει όλο αυτό χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά, πρέπει να αντιληφθούμε τι έχει συμβεί στα προηγούμενα παιχνίδια. Πρέπει να φτάσουμε σε ένα σημείο που θα θεωρούμε το κάθε παιχνίδι τελικό για εμάς. Υπάρχουν ομάδες οι οποίες δεν παίζουν καλά και κερδίζουν, εμείς πρέπει να παίξουμε φανταστικά για να κερδίσουμε, αν παίζουμε άσχημα χάνουμε και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει σύντομα. Η εύθραυστη αυτοπεποίθηση δεν θα μας βοηθήσει. Θα πρέπει να βρίσκουμε συνεχώς αυτή την αντίδραση χωρίς να χρειάζεται να συμβεί κάτι κακό στο παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ