Σοκ στον ΠΑΟΚ – Ο Λουτσέσκου έτοιμος να φύγει ξανά;

Σοκ στον ΠΑΟΚ – Ο Λουτσέσκου έτοιμος να φύγει ξανά;

Το δείπνο του Λουτσέσκου που «άναψε» φωτιές...

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να δίνει «τελικό» στην Μπρατισλάβα την Πέμπτη κόντρα στη Σλόβαν για την πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση του Europa Conference League, όμως ο Ραζβάν Λουτσέσκου μοιάζει να έχει αλλού το μυαλό του…

Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου του βορρά λίγες ώρες πριν το κομβικό ματς για τη συνέχεια της ομάδας στην Ευρώπη είχε δείπνο με τον πρόεδρο της ρουμανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου στη Θεσσαλονίκη, «ανάβοντας» φωτιές σχετικά με το μέλλον του.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «playsport.ro», ο Ραζβάν Μπουρλεάνου με άλλο ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της ομοσπονδίας της Ρουμανίας ταξίδεψε στη συμπρωτεύουσα το προηγούμενο διάστημα και είχε συνάντηση με τον Λουτσέσκου για να συζητήσουν το ενδεχόμενο να αναλάβει την εθνική ομάδα της χώρας του.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τρεις άνδρες δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο της πόλης, ενώ υπάρχει και φωτογραφία από το μαγαζί που ρίχνει περισσότερο «λάδι» στη φωτιά. Το εν λόγω δημοσίευμα δεν αναφέρει τι ακριβώς συζήτησαν οι τρεις άνδρες, ούτε αν ο Λουτσέσκου απάντησε θετικά ή αρνητικά σε πρόταση της ομοσπονδίας, όμως τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Ο Ρουμάνος είναι πιθανό να τοποθετηθεί επί του θέματος στη συνέντευξη Τύπου του ματς με τη Σλόβαν, προκειμένου να ξεκαθαρίσει την κατάσταση σχετικά με το δείπνο του με τον πρόεδρο της ρουμανικής ομοσπονδίας.

Κλείνοντας, όμως, οι Ρουμάνοι κάνουν λόγο για έντονη δυσαρέσκεια του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, μετά την ήττα από τον Ατρόμητο με 2-0, κάτι που μπορεί να φέρει εξελίξεις στην ομάδα. Ο ίδιος φέρεται να είναι απογοητευμένος από την έντονη κριτική που δέχτηκε και το ματς με τη Σλόβαν μοιάζει ακόμη πιο σημαντικό για το μέλλον του, την ώρα που στον ΠΑΟΚ υπάρχει αγωνία μην παρατήσει την ομάδα για δεύτερη φορά.

Δείτε φωτογραφία από το δείπνο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ