Καθησύχασε τον ΠΑΟΚ ο Θόρουπ – «Πάμε για τη νίκη κόντρα στη Σλόβαν»

Καθησύχασε τον ΠΑΟΚ ο Θόρουπ – «Πάμε για τη νίκη κόντρα στη Σλόβαν»

Ο προπονητής της Κοπεγχάγης ξεκαθάρισε πως παρά το ότι η ομάδα του είναι αδιάφορη βαθμολογικά, δεν πρόκειται να χαριστεί στην Σλόβαν.

Η Κοπεγχάγη έχει κλειδώσει την πρωτά στο έκτο όμιλο του Europa Conference League και είναι βαθμολογικά αδιάφορή στο παιχνίδι με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας (9/12, 22:00). Oι Σλοβάκοι από την άλλη θέλουν τη νίκη στη Δανία ώστε να εξασφαλίσουν την πρόκριση στον επόμενο γύρο, αφού έχουν και την ισοβαθμία με τον ΠΑΟΚ ο οποίος υποδέχεται την αδύναμη Λίνκολν.

Ο προπονητής της Κοπεγχάγης, Γες Θόρουπ, με δηλώσεις του πάντως ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν θα είναι αδιάφορη και θα πάει για τη νίκη, κάτι που βέβαια βολέυει τον Δικέφαλο.

Όσα είπε ο Θόρουπ:

«Ακόμη και αν έχουμε εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο, δεν είναι ένα αδιάφορο παιχνίδι για εμάς. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε με ιδανικό τρόπο το πρώτο μισό της σεζόν και να έχουμε τα κατάλληλα εφόδια για το δεύτερο μισό όπου έχουμε πολύ μεγάλες προσδοκίες. .Είναι, επίσης, πολύ σημαντικό τόσο για την Κοπεγχάγη όσο και για το ποδόσφαιρο της Δανίας να συγκεντρώσουμε όσους περισσότερους βαθμούς είναι δυνατόν για την ευρωπαϊκή μας κατάταξη. Είχαμε μια πολύ δυνατή ευρωπαϊκή πορεία αυτή τη σεζόν, όπου κερδίσαμε εννέα ματς, είχαμε μια ισοπαλία και χάσαμε μόνο έναν αγώνα.

Πρέπει να βάλουμε ένα καλό τέλος σε αυτό. Επομένως, είναι ένα σημαντικό ματς που πάμε ολόψυχα για τη νίκη. Ταυτόχρονα, παίζουμε στην έδρα μας και μας δίνει την ευκαιρία να ανταποδώσουμε λίγο στους οπαδούς μας για τη φανταστική υποστήριξη που έχουμε λάβει τόσο εντός όσο και εκτός έδρας αυτή τη σεζόν. Είχαμε κάποιες καταπληκτικές εμφανίσεις στα εντός έδρας παιχνίδια μας, αλλά και στα εκτός, κάναμε καλά ματς. Οφείλουμε να κάνουμε μια δυνατή προσπάθεια απέναντι στη Σλόβαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ