Τότεναμ – Πάει στο CAS την UEFA για τον αποκλεισμό στα χαρτιά (pic)

Τότεναμ – Πάει στο CAS την UEFA για τον αποκλεισμό στα χαρτιά (pic)

Δεν πρόκειται να κάτσουν με σταυρωμένα χέρια τα «σπιρούνια» μετά τον αποκλεισμό του στα χαρτιά από την συνέχεια του Conference League.

H αναμέτρηση ανάμεσα στην Τότεναμ και την Ρεν είχε αναβληθεί λόγω των πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού, που είχαν βρεθεί στις τάξεις των Άγγλων.

Όπως είχε κάνει γνωστό η UEFA ο νικητής του αγώνα θα προέκυπτε έπειτα από απόφαση που θα έπαιρνε η πειθαρχική επιτροπή της UEFA με την Τότεναμ να βρίσκεται στην 3η θέση του ομίλου στο -3 από την Φίτεσε που κέρδισε με 3-1 την Μούρα στο τελευταίο παιχνίδι.

Τελικά η απόφαση γνωστοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας(20/12) με την UEFA να καταχωρεί το παιχνίδι στους Γάλλους, με αποτέλεσμα τα «σπιρούνια» να αποκλειστούν από την συνέχεια του Conference League.

Ωστόσο οι Λονδρέζοι δείχνουν διατεθειμένοι να κυνηγήσουν τις όποιες ελπίδες υπάρχουν να ανατρέψουν την συγκεκριμένη απόφαση, αφού προσανατολίζονται να προσβάλουν μέσω του CAS την απόφαση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Όπως τονίζουν από την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία, το ματς θα έπρεπε να γίνει ως τις 31 Δεκεμβρίου, με την Τότεναμ, ωστόσο να μην έχει κάποιο κενό ως εκείνη την ημερομηνία λόγω του βεβαρυμένου προγράμματός της.

Τέλος τα «σπιρούνια» είχαν κάνει αίτημα διεξαγωγής του αγώνα σήμερα, όμως το συγκεκριμένο αίτημα απορρίφθηκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ