Με Ελ Καντουρί στη Δανία ο ΠΑΟΚ

Με Ελ Καντουρί στη Δανία ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την αποστολή του για το αυριανό ματς με τη Μίντιλαντ στη Δανία κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί βρίσκεται σε αυτήν.

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει σε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μετά από 2.5 μήνες, αντιμετωπίζοντας αύριο την Μίντιλαντ στη Δανία για τα playoffs του Europa Conference League.

Οι Μουργκ και Μιχαηλίδης δεν θα ταξιδέψουν, ούτε ο Κούρτιτς στον οποίο αναφέρθηκε και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όμως θα βρίσκεται στη διάθεσή του ο Ομάρ Ελ Καντουρί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Δικεφάλου του Βορρά» σχετικά με την αποστολή:

«Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας. Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο δούλεψαν πάνω στις τελευταίες λεπτομέρειες της τακτικής προσέγγισης του αγώνα, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις.

Ο Τόμας Μουργκ τέθηκε εκτός μάχης εξαιτίας των ενοχλήσεων στη μέση που δεν του επέτρεψαν να προπονηθεί, ενώ δεν υπολογίζεται κι ο τιμωρημένος Γιάννης Μιχαηλίδης.

Οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στη Δανία είναι οι:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Τέιλορ, Μιχάι, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Γιαξής, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Μιτρίτσα, Α.Ζίβκοβιτς, Άκπομ, Τσόλακ, Κούτσιας, Γκορντεζιάνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ