ΠΑΟΚ: Στροφή στη Μίντιλαντ – Τι γίνεται με Ολιβέιρα

ΠΑΟΚ: Στροφή στη Μίντιλαντ – Τι γίνεται με Ολιβέιρα

Ξεκίνησε η προετοιμασία για το εκτός έδρας ματς με την Μίντιλαντ (17/2).

Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ανήκει στο παρελθόν για τον ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του να επικεντρώνονται πλέον στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Πέμπτης (17/2) με την Μίντιλαντ για το Europa Conference League.

Οι Ασπρόμαυροι την Δευτέρα (14/2) ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι στη Δανία, με τους παίκτες που έπαιξαν βασικοί απέναντι στον Ατρόμητο να ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ το υπόλοιπο γκρουπ δούλεψε σε κυκλοφορία της μπάλας, φυσική κατάσταση και τακτική. Μοναδικός απόντας ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του, με στόχο να είναι έτοιμος το συντομότερο δυνατό.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

H νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ατρόμητου επιτρέπει στον Ράζβαν Λουτσέσκου να συνεχίσει να… χτίζει πάνω στην αυτοπεποίθηση και τη νοοτροπία νικητή της ομάδας του.

Νοοτροπία που, σε αναμετρήσεις όπως αυτές με τη Μίντιλαντ στα νοκ άουτ του φετινού Europa Conference League, είναι κομβικής σημασίας.

Οι ποδοσφαιριστές του «δικέφαλου του Βορρά» που αγωνίστηκαν βασικοί στο ματς της Τούμπας ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης και το υπόλοιπο γκρουπ δούλεψε σε κυκλοφορία της μπάλας, φυσική κατάσταση και τακτική.

Στη λίστα των τραυματιών, πλέον, υπάρχει μόνο το όνομα του Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Την Τρίτη (15.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ